Skip to content

Document Header

“Уживајте на време”

“Уживајте на време” published on

“Уживајте на време” је слоган овогодишњег 39.-ог по реду Међународног сајма  туризма у Београду, који се одржава од 23. до 26. фебруара.sajam-turizma bg

У шест изложбених хала Београдског сајма окупиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори са свих континената и посетиоцима премијерно понудити аранжмане за предстојећу туристичку сезону.
Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Црна Гора, дестинација која захваљујући географском положају и раскошној природи, мору и обали, језерима, кањонима и планинама, представља изазов за туристе.
Србија, као земља домаћин Сајма туризма представиће своје туристичке адуте и природне лепоте, уз разноврсне садржаје за одмор, забаву, здравствени опоравак, спорт, рекреацију, авантуру…
Изузетан мултимедијални пратећи програм на Сајму туризма донеће посетиоцима незабораван сајамски туристички доживљај. На атрактиван начин биће промовисани бројни фестивали, манифестације и важни догађаји, а презентације, промоције и дегустације уз космополитски дух и присуство великог броја нација, сајам чине подједнако привлачним за пословне посетиоце али и најширу публику.
Радно време манифестација: у четвртак, 23. фебруара од 10 до 18 часова петак 24. и суботу 25. фебруара од 10 до 19 часова  и недељу, 26. фебруара од 10 до 17 часова, најавио је Београдски сајам.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial