Skip to content

Document Header

Ватерполо репрезентација прославља европску титулу у Врњачкој Бањи на Heineken Lovefest-у

Ватерполо репрезентација прославља европску титулу у Врњачкој Бањи на Heineken Lovefest-у published on

После више него успешне сезоне и одбране титуле првака Европе, за српске ватерполисте небо је граница, а Heineken Lovefest место на коме ће прославити заслужен успех.Lovefest
Међу златним репрезентативцима има великих фанова електронске музике, па се тако према њиховим речима посебно радују наступима Sven Vatha, Jamie Jones-а и Seth Trohlera, а има и оних који право из фестивалске ВИП ложе планирају да се проведу на Ultra Energy бини и новом Smirnoff Blow Stage-у.
“Већ неколико година уназад посећујем Lovefest, а овог лета ми је посебно задовољство да са саиграчима прославим успех у фестивалској атмосфери. Посебно се радујем петку и Cocoon екипи која долази на Fire Stage”, рекао је Стефан Митровић.

Још 3 дана до великог спектакла

До почетка дванаестог Heineken Lovefesta остало је још само три дана, а у Врњачку Бању по први пут стижу легенде електро сцене међу којима су, осим миљеника ватерполиста, и Nicole Moudaber, Marcel  Dettmann, Derick May, Mind Against, Len Faki и Stephan Bodzin који ће на фестивалу љубави прославити и свој рођендан.

Четвородневни комплети РАСПРОДАТИ

Сви четвородневни комплети за фестивал љубави су распродати, а тренутно се у свим пословницама Евентима и Gigs Tix-а могу купити улазнице за три и један фестивалски дан.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial