Skip to content

Document Header

Велика акција Heineken Lovefest-a: од 5. маја уз три купљене карте четврта бесплатна

Велика акција Heineken Lovefest-a: од 5. маја уз три купљене карте четврта бесплатна published on

Откад је Heineken Lovefest  почетком априла објавио line up  информацију да ће ове године трајати дан више, протекли месец прошао је у знаку рекордне продаје, која је врхунац доживела у суботу 28. априла, када је за мање од пет сати распродат читав контигент улазница из друге фазеlovefest 1.

Због великог инересовања, од суботе 5. маја у продаји ће се наћи омиљена акција свих посетилаца фестивала у оквиру које ће уз три купљене карте четврта бити бесплатна, а карте за све фестивалске дане као и појединачне улазнице могу се наручити путем сајта www.lovefest.rs, или купити у свим пословницама Eventima или Gigs Tixa .
Тренутна цена четвородневне улазнице је 35 евра, док се VIP улазнице могу купити по цени од 45 евра. За најватреније фанове, први пут ове године, креирана је и посебна Backstage наруквица, која омогућава да ђускате уз и чак и упознате своје омиљене извођаче.
Овогодишња листа извођача на Heineken Lovefest, је дужа него икада, а на њој су се нашла нека од највећих светских имена електронске музике. Чувени Jamie Jones и Seth Trohler премијерно ће наступити на Lovefest-u, док се ове године на Fire Stage враћа велики Papa Sven, Dubfire, Loco Dice као и двојац Pan-Pot, који ће остати упамћени по рекордној посећености на свим Lovefest догађајима. Осим њих на Fire Stage стижу и Ialrio Alicante, Nicole Moudaber, Mind Against, Marcel Dettman, Secret Cinema, Jacmaster као и миљеник београдских клабера Stephan  Bodzin.lovefest 2
За љубитеље винила ове године стижу имена међу којима су берлински маг Levon Vincent, Glenn УUnderground, Prosumer, Robert Bergman, Optimo, Gerd Janson, Dan Shake, а поново нам долази и чувени Marcelus  Pittman.

Ове године Detroit  улази на велика врата и то на новој фестивалској бини, где ћемо слушати Kenny Larkina и Derick Маy-а. Осим њих наступиће и Len Faki , Blawan, Matirxxman као и Davide Squillace  који ће имати b2b сет заједно са италијанским ди-џејем Butchom.

Током четири дана на свим музичким бинама наступиће и велики број домаћих извођача, а међу њима су Марко

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial