Skip to content

Document Header

Весна Бонџић добитница признања Дама године 2018

Весна Бонџић добитница признања Дама године 2018 published on

Овогодишња добитница признања Дама године је Врњчанка,  наша суграђанка Весна Бонџић, председница удружења Женског  центра „Милица“.весна бонџић 1

Иначе,  пето, јубиларно међународно признање Дама године одржано је 24. априла у ексклузивном ресторану Елит, у “Стадион шопинг центру“ у Београду. Признање Дама године  је годишња награда за истакнуте жене из јавног, друштвеног и привредног живота – за рад, друштвени допринос и стваралаштво, а уједно подржава и промовише идеју родне равноправности и положај жена у друштву.

„Ову награду посвећујем женама које се боре са раком, нарочито онима које су попут мене одлучиле да оно најдрагоценије што су у тој борби освојиле, а то је време, поделе тамо где је најпотребније, Женама које су одлучоиле да храбре, едукују, боре се за квалитетнију превенцију и лечење. Ако ме питате да ли се живот мења после сазнања да имате рак одговор је ДА. али какав ће он бити зависи од вас. Ја сам одлучила да сваку рану, сваки ожиљак позлатим и носим као одличје, да будем подстрек свима који се боре .
Драге моје даме, Дама није само она која мисли о свом стилу одевања, већ она која мисли о свом здрављу и зато одазовите се редовним прегледима,волите људе, живот али не заборавите ни себе.
Велико хвала Модном студију Наташе Жупац, Салон”Аna Nails” by Ана Тошић Врњачка Бања , Салон лепоте “Санитас” као и мојим дивним дамама и Нини Стаменић, НаташаиЖупац, Јелени Савић, Марини Богићевић, које су биле моја подршка ово вече. Ја више не стојим сама, хвала вам на томе“ изјавила је Весна бонџић приликом доделе признања Дама године 2018..

Идејни творац пројекта Дама године и Дама године – Регион  је Дејан Пантић, председник Удружења „Дете у срцу“, које је носилац бројних националних и регионалних признања за свој хуманитарни рад и организацију догађаја посвећених превасходно промоцији успешних жена.

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial