Skip to content

Document Header

Видовдански сусрети пензионера

Видовдански сусрети пензионера published on

Манифестација Видовдански сусрети пензионера одржана је 28. јуна у Хотелу „Zepter“ у организацији Удружења  пензионера општине Врњачка Бања.vidovdanski susret 1

Ово удружење је по десети пут заредом организовало ову менаифестацију посвећену великом празнику Видовдану, Косовском завету и Косовском миту.

Наведеној манифестацији поред чланова Удружења пензионера из Врњачке Бање, присуствовали су  и пензионери из Краљева, Ћићевца, Трстеника, Варварина, Крушевца, као и из  Републике Српске, Босне и Херцеговине – удружења из Шековића, Милића, Власенице и братско удружење из Братунца.

 Добродошлицу присутним гостим  у име домаћина пожелео је др Светолик Милекић, председник Удружења пензионера из Врњачке Бање.  Том приликом је говорио о Видовдану кроз историју, пожелевши гостима пријатан боравак и леп провод. . Напоменуо је и то да је Врњачка Бања из године у годину све лепша и блиставија, уз расноврсну и садржајну понуду, која је прилагођена и људима трећег доба, на опште задовољство.vidovdanski susreti 2

Захвалио се локалној самоуправи и свима који су дали допринос реализацији ове манифестације, осЈП „Нови Аутопревоз“, преко приватних станодаваца до сарадника из Удружења пензионера Врњачка Бања.

Please follow and like us:

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial