Skip to content

Document Header

Видовдански сусрети пензионера

Видовдански сусрети пензионера published on

Манифестација Видовдански сусрети пензионера одржана је 28. јуна у Хотелу „Zepter“ у организацији Удружења  пензионера општине Врњачка Бања.vidovdanski susret 1

Ово удружење је по десети пут заредом организовало ову менаифестацију посвећену великом празнику Видовдану, Косовском завету и Косовском миту.

Наведеној манифестацији поред чланова Удружења пензионера из Врњачке Бање, присуствовали су  и пензионери из Краљева, Ћићевца, Трстеника, Варварина, Крушевца, као и из  Републике Српске, Босне и Херцеговине – удружења из Шековића, Милића, Власенице и братско удружење из Братунца.

 Добродошлицу присутним гостим  у име домаћина пожелео је др Светолик Милекић, председник Удружења пензионера из Врњачке Бање.  Том приликом је говорио о Видовдану кроз историју, пожелевши гостима пријатан боравак и леп провод. . Напоменуо је и то да је Врњачка Бања из године у годину све лепша и блиставија, уз расноврсну и садржајну понуду, која је прилагођена и људима трећег доба, на опште задовољство.vidovdanski susreti 2

Захвалио се локалној самоуправи и свима који су дали допринос реализацији ове манифестације, осЈП „Нови Аутопревоз“, преко приватних станодаваца до сарадника из Удружења пензионера Врњачка Бања.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial