Skip to content

Document Header

Врхунски бициклисти у “Меркуру”

Врхунски бициклисти у “Меркуру” published on

Медицински и Спа центар „Меркура“ има потенцијал за опоравак, рехабилитацију и припрему врхунских спортиста, с обзиром на медицински тим, физикалну медицину, спа третмане и третмане минералном водом.врхунски спортисти

Првак Србије у бициклизму Иван Стевић  и првак Босне и Херцеговине Миодраг Маргетић користили су услуге у „Меркуровом“ Спа центру „Римски Извор“. Стевић се опоравља од повреде и припрема се за Олимпијске игре у Рију, док је Маргетић након освојене медаље првака Босне и Херцеговине, одмор од напорних тренинга  нашао у опуштању у врњачком Спа центру.

Стевић је после пада и прелома ребра и кључне кости на другој етапи Трке кроз Србију, успешно оперисан и по препоруци лекара упућен у Врњачку Бању на наставак лечења. У Бањи је користио услуге  хипербаричне коморе, као и масаже и  након неколико дана вратио се вожњи.

–Први пут сам у Врњачкој Бањи и сматрам да је ово одлично место за опоравак врхунских спортиста. Сигуран сам да ћу се вратити у Бању врло брзо у будућности како би уживао и у осталим садржајима, изјавио је Стевић, задовољан током опоравка.

–У „Меркуров“ Велнес центар долазим од његовог отварања 2005. године, али овог лета је реновирањем он добио потпуно светски изглед и нове услуге које су употпуниле понуду, заиста сам одушевљен новим изгледом и потпуно уживам, рекао је Маргетић.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial