Skip to content

Document Header

Врњачка Бања домаћин међународног тениског турнира

Врњачка Бања домаћин међународног тениског турнира published on

Интернационални женски тениски турнир под називом “Vrnjačka Banja OPEN 2016”, одржаће се по четврти пут од 27.8. до 4.09. 2016. године.900 loptica

Турнир се одржава на тениским теренима тениског клуба  “АС-НС” у Врњачкој Бањи. Ово је званични фјучерс турнир, на коме тенисерке имају прилику да освоје професионалне бодове који их рангирају на светску професионалну  WТА листу, а игра се за наградни фонд у износу од 10 000 долара.

Организатор турнира је тениски клуб “АС-НС” у сарадњи са Тениским савезом Србије, а генерални покровитељ је Општина Врњачка Бања.

У квалификацијама турнира игра 64, а у главном турниру 32 играчице из 19 држава: Србије, БиХ, Хрватске, Црне Горе, Бугарске, Словачке, Америке, Аустралије, Јапана, Кине, Русије, Израела, Либана, Белгије, Немачке… tenis 1Интересовање за овај турнир је све веће из године у годину, захваљујући добрим условима на тениским теренима, повољним климатским приликама, као и одговарајућим смештајним капацитетима и угоститељскимк услугама у Врњачкој Бањи.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial