Skip to content

Document Header

ВРЊАЧКА БАЊА ЈЕ РИМСКА ЕВРОПСКА БАЊА

ВРЊАЧКА БАЊА ЈЕ РИМСКА ЕВРОПСКА БАЊА published on

Врњачка Бања је од прошле године званично у Асоцијацији римских европских бања. Овај статус пружа много бенефита у маркетиншком и репрезентативном смислу јер на туристичкој мапи Европе, епитет „римске“ бање асоцира на традицију, а Врњачка Бања има термални извор за који су знали и стари Римљани.

Према речима председника Асоцијације римских европских бања,  Тобијаса Биленштајна, Врњачка Бања има све предуслове да постане једна од водећих европских римских бања.

Управо из тих разлога је 26. јуна у скупштинској сали општине Врњачка Бања, одржана радионица на којој је Тобијас Биленштајн пренео своја маркетиншка искуства врњачким хотелијерима, представницима хотела „Цептер“, „Тонанти“, „Слатина“, „Соларис“ и „Фонтана“ али и представницима ресторана, Музеја бањског лечења и Замка културе. У радионици је поред председника општине Бобана Ђуровића, учествовала и Наташа Ранитовић, председница Кластера здравственог, велнес и спа туризма Србије.

– Са  Тобијасом Биленштајном, разговарали смо о томе где се Врњачка Бања налази, шта су наши планови и пројекције за будући развој Врњачке Бање, након изградње нових хотела. Одлучили смо да, поред здравственог, кренемо и у спортско-рекреативни туризам. Општина Врњачка Бања интезивно ради на изградњи великог забавног парка за децу следеће године, на добром смо путу јер смо постали туристички центар Србије, изјавио је председник општине Бобан Ђуровић.

Тобиас Биленштајн је шеф маркетинга и сувласник компаније „ЈуропСпа мед & Велнес“. Поред тога, он је и управни партнер „Брендинг-Института ЦМР АГ“, швајцарског истраживачког центра за управљање брендом и репутацијом.  Његови други ангажмани укључују улогу потпредседника Међународне заједнице брендова и репутације (ИНБРЕЦ) и његовог чланства у радној групи ДОП-а немачког удружења за односе с јавношћу (ДПРГ).

Тобиас Биленштајн има више од двадесет година искуства у комуникацијској индустрији. Пре него што је основао сопствене компаније, био је одговоран за маркетинг и комуникације у једној интернет „стартап“ компанији у Силицијумској долини.

С.Станојчић

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial