Skip to content

Document Header

Врњачка Бања распродата: Heineken Lovefest поново епицентар домаћег туризма

Врњачка Бања распродата: Heineken Lovefest поново епицентар домаћег туризма published on

До почетка једанаестог издања Heineken Lovefest-a остало је нешто више од три недеље, а хотели и апартмани у Врњачкој Бањи су већ распродати.Lovefest 2016_1

Према речима организатора готово сви смештајни капацитети резервисани су неколико месеци унапред, а мало места је остало и у Lovefest  хотелу, као и фестивалском кампу.
Тако они који још увек нису резервисали смештај могу одабрати удобан кревет и боравак у новоотвореном хотелском комплексу или авантуру у Lovefest  кампу. Ове године кампери поново стижу са свих страна света, а посетиоцима је доступно још само педесетак слободних места. За све госте камп ће бити отворен већ од 2. августа, па све до краја фестивала, а више информација о смештају могу се пронаћи на www.lovefest.rs.Hotel

Захваљујући добром проводу на фестивалу и одличној услузи, Драган Јовановић, власник једног од хотела у Врњачкој Бањи каже да је готово све собе издао последњег дана прошлогодишњег Lovefest-a , када му је група гостију из Италије поручила да Lovefest  2017. године  неће пропустити.
“Када су ми прошле године рекли да ће следећег лета поново доћи код мене, мислио сам да је то више била љубазност, него чврсто обећање. Међутим, овог пута се враћају у још већем броју и ја сам спреман да им поново кажем  “buongiorno”, рекао је кроз осмех господин Јовановић. “Хотел је наш мали породични посао и једини извор прихода, а период око Lovefest-а је увек знак за сигурну зараду и попуњене капацитете”.

Heineken  Lovefest  овог лета биће одржан од 3. до 5. августа, а на фестивалу се очекује више од 100 извођача међу којима су Maceo Plex, Loco Dice, Luciano, Chris Liebing, Matador, Valentino Kanzuani, као и Carl Craig који се на фестивал враћа после четири године. Током три фестивалска дана Врњачку Бању посетиће више од 100.000 младих из целог света.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial