Skip to content

Document Header

Врњачка Бања се спрема за Србију у ритму Европе

Врњачка Бања се спрема за Србију у ритму Европе published on

Након прошлогодишњег убедљивог тријумфа на такмичењу „Србија у ритму Европе“, Врњачкој Бањи је припала част да 22. јуна 2019. године, буде домаћин овог дечјег музичко-сценског спектакла, који постоји већ пуних 11 година.

ВРЊАЧКИ ПРЕДСТАВНИЦИ ЗА 2019. ГОДИНУ

Тим Врњачке Бање, који су чиниле Катарина Богићевић, Милица Ћирић, Теодора Стамнековић, Ивона Ивановић, Ања Свилановић и Анита Вилимоновић, предвођен координатором Срђаном Удовичићем, прошле године је у конкуренцији 22 града и општине, однео победу на такмичењу „Србија у ритму Европе“. Према пропозицијама програма, свака локална самоуправа за партнера има једну амбасаду, а врњачки тим који је бранио боје Француксе, наступио је и тријумфовао, уз песму „Je t’aime“, Ларе Фабијан.

Сама победа, донела је Врњачкој Бањи “обевазу“ да у јуну месецу буде домаћин овог програма, који ће окупити најталентованије основце и средњошколце за певање и плес. Свој таленат ће 22. јуна, са директним преносом на ТВ Прва, од 12-14 часова, из хале спортова „Владе Дивац“ представити деца из 24 града и општине, бранећи боје једне од амбасада Европе, односно Израела и Аустралије. Тако ће ове године бити присутни: Апатин (Холандија), Бач (Португалија), Бачки Петровац (Шпанија), Босилеград (Грчка), Врање (Турска), Владичин Хан (Малта), Врбас (Русија), Горњи Милановац (Шведска), Жабаљ (Словачка), Крагујевац (Израел), Краљево (Француска), Лапово (Финска), Лесковац (Белгија), Младеновац (Италија), Нова Црња (Немачка), Нови Пазар (Норвешка), Оџаци (Аустралија), Панчево (Бугарска), Сомбор (Хрватска), Сремска Митровица (Кипар), Сурдулица (Данска), Ћуприја (Аустрија), Суботица (Украјина) и домаћин Врњачка Бања (Србија).

Припреме за велико финале су увелико у току, а врњачки тим, који за ову сезону чине Катарина Богићевић, Милица Ћирић, Ања Свилановић, Теодора Стаменковић, Ивона Ивановић и два нова члана Тамара Николовски и Младен Младеновић, под заставом Србије, наступиће уз песму „Луди летњи плес“, који су у оргиналу извели Фламингоси и Луис.   

С. У

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial