Skip to content

Document Header

Врњачка Бања у светском плесном календару

Врњачка Бања у светском плесном календару published on

“FESTar Dancing Days” је интернационални плесно-такмичарски фестивал, који је своје место нашао у светском плесном календару и обухвата такмичарски и едукативни садржај.dancing art fest
Од 24. до 27. фебруара у Спортској хали “Владе Дивац” у Врњачкој Бањи, биће реализовано низ плесних активности на међународном нивоу. Српска Плесна Асоцијација, као највећа организација модерног плеса у Србији,  у наведеном периоду одржаће  и редовну годишњу Скупштину.
Учесници који су до сада потврдили учешће су из Шведске, Норвешке, Италије, Немачке, Словеније, Босне, Словачке, Хрватске, Црне Горе, Македоније, Србије и других земаља. Преко 40 плесних организација и близу 2000 такмичара продефиловаће плесним подијумом за два дана.
Осам Интернационалних судија преузело је улогу стручног Жирија, док еминентни предавачи из Италије, Македоније, Шведске и Србије обећавају феноменалне семинаре и радионице.
Један од најпопуларнијих поп извођача ових простора Гоца Тржан наступаће на главном подијуму, а такође ће узети улогу и у Специјалном жирију за награду “Best of the Best  “.ples art 1
“Посебно смо поносни на чињеницу што “FESTar Dancing Days” реализујемо у фебруару, јер наведени догађај дефинитивно развија манифестациони туризам код нас, а Врњачка Бања је право место за то “ …..каже Предраг Катанић аутор Фестивала.
“Са задовољством смо прихватили суорганизацију овог догађаја јер је ово вансезона у Врњачкој Бањи, а преко хиљаду људи на смештају није мала ствар. . Покушаћемо и да форсирамо и подржавамо пројекте у овом периоду годинe јер се исти сами отплаћују „….каже директор Туристичке организације Врњачке Бање Иван Трифуновић.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial