Skip to content

Document Header

Врњачкој Бањи награда “BRAND LEADER 2017 AWARD”

Врњачкој Бањи награда “BRAND LEADER 2017 AWARD” published on

Mass Media International и Стручни колегијум 7. Бизнис Конференције „Туристичко тржиште Југоисточне Европе – SЕЕТ 2017” доделили су Општини Врњачка Бања награду “BRAND LEADER 2017 AWARD”.bizn.1.

7.Бизнис Конфереција SEET 2017 „Туристичко тржиште Југоисточне Европе“ одржана је 4. октобра у „Сава центру, у Београду, под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије .

Награда је додељена на основу анализе тржишта и стандардизованих критеријума који обухватају континуиран позитиван развој, висок степен тржишне препознатљивости, утицај и допринос унапређењу, популаризацији потенцијала и креирања конкуретног имиџа туристичке индустрије региона  Југоисточне Европе.bizn.2

У име ове локалне самоуправе, награду је примио председник општине Бобан Ђуровић који је, као панелиста, у оквиру 7. Бизнис Конференције SЕЕТ 2017 упознао све присутне са потенцијалима Врњачке Бање и активностима које су Врњачку Бању учиниле симболом српске туристичке понуде и лидером у постављању нових стандарда у квалитету, професионалности, поузданости и конкурентности.

Циљ овогодишње конференције „SЕЕТ 2017“ је унапређење конкурентности и повећање прихода туристичких привреда у региону Југоисточне Европе, јачање регионалне сарадње, раст промета туриста између земаља у региону и привлачења туриста са далеких емитивних тржишта и сагледавање реалног стања туристичког тржишта са аспекта позиционирања региона као квалитетне, препознатљиве и пожељне туристичке дестинације која треба да осигура дугорочну профитабилност и одрживу конкурентност уз остварење, економских, еколошких и друштвених циљева, идентификује туристички ланац вредности, повеже све релевантне представнике индустрије туризма и подстакне креирање савремених тржишних стратегија за пласман туристичког производа на регионалном и глобалном тржишту.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial