Skip to content

Document Header

ВРЊЧАНИН НИКОЛА БОЋАНИН ЗВАНИЧАН МИСТЕР СРБИЈЕ

ВРЊЧАНИН НИКОЛА БОЋАНИН ЗВАНИЧАН МИСТЕР СРБИЈЕ published on

Врњчанин, Никола Боћанин  изабран је за званичног представника Србије на избору за Мистера света, који ће бити одржан 23. августа 2019. године, у Манили на Филипинима.

Након завршеног кастинга и многобројних разговора које је спровела компанија Мис Србија, а која поседује и лиценцу за избор Мистера света, пала је одлука да ће представник Србије на такмичењу за најлепшег мушкарца света, бити двадесетогодишњак из Врњачке Бање, Никола Боћанин.

– Велика је част и привилегија бити представник своје земље на светском такмичењу. Настојаћу да оправдам поверење које ми је компанија указала. Припреме за одлазак на Филипине, где ће се у августу месецу одржати избор за Мистера света, на ком учествују представници из преко 100 земаља, су у току. Ових дана се поред промо фотографија и промо спота с којим ћу се представити на избору, ужурбано ради и на изради одела и костима које ћу носити, каже српски представник, Никола Боћанин.

Како Никола наводи, циљ је да на што бољи начин представи Србију, њене лепоте, потенцијале, с посебним акцентом на Врњачку Бању из које долази.

С.У

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial