Skip to content

Document Header

Врњчанка освојила ауто у наградној игри “Узми рачун и победи”

Врњчанка освојила ауто у наградној игри “Узми рачун и победи” published on

Добитницима аутомобила у наградној игри „Узми рачун и победи“ у Крагујевцу , 5. априла, свечано су уручени кључеви аутомобила марке „фијат 500 Л“.Uruceni kljucevi automobila

Међу награђенима је и Врњчанка Деса Самарџић (65), пензионерка којој је кључеве црвеног фијата уручио државни секретар у Министарству за државну управу и локалну самоуправу Жељко Ожеговић, који је најавио могућност организовања новог кола наградне игре на јесен или на пролеће идуће године.
– Још увек не могу да поверујем да ми се ово догодило! Послала сам десетак коверата. У петак, 31. марта гледала сам телевизијски пренос извлачења. Када су извукли коверту са мојим именом, почео је да ми звони телефон. Велики број рођака и пријатеља честитао ми је освајање награде. Ово ми је, иначе, први пут да добијем нешто на наградној игри.
Желела бих да се захвалим Министарству. Ја нисам возач, али имам сестру и зета који ће да ме возе, од сада, мојим новим колима. Много сам се обрадовала награди, а ту моју радост поделила сам са родбином и комшијама, рекла нам је Деса Самарџић.
М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial