Skip to content

Document Header

Вучић сутра у Врњачкој Бањи на обележавању дана општине

Вучић сутра у Врњачкој Бањи на обележавању дана општине published on 3 коментара на Вучић сутра у Врњачкој Бањи на обележавању дана општине

Председник Владе Србије Александар Вучић посетиће сутра Врњачку Бању поводом обележавања Дана  општине .aleksandar vucic u vrnjackoj banji
Како је најављено из кабинета председника општине Врњачка Бања , Вучић ће се обратити на свечаној седници заказаној за 19 часова , после које ће отворити реконструисани део централног Врњачког парка испред зграде Термоминералног купатила .

На свечаности поводом обележавања Дана Врњачке Бање , најављено је и присуство министра здравља Златибора Лончара , министра трговине , туризма и телекомуникација Расима Љајића , државног секретара Министарства привреде Драгана Стевановића , комесара за избеглице и миграције Владимира Чучићи и представника политичке и друштвене јавности .

3 коментара

После инвестиција које су уложене у Врњачку Бању и то, колико је мени познато све су из републичке касе, ово је само потврда да је веома битно да се оствари сарадња између локалне и републичке власти. То што је требало све да се заврши раније слажем се, али зашто то неко није раније завршио. Сутра ће на дан општина у Врњачкој Бањи буквално да буде пола владе, односно премијер и пет министара, а то свакако отвара могућност за нове инвестиције.

Svako vreme nosi svoje breme , stim sto je vodeca politicka partija preuzela i pretesko od ranijih “vladara” ove nam izmucene srbije pa samim tim podsecam nezadovoljnike da se okrenu pre svega na predhodnike a sada da bi trebalo da gledaju napred u buducnost koja treba i mora da stoji koju svi zajedno moramo da podelimo . I bez licimerja vas koji napadate ono sto je za sada uradjeno ! Dobro nam dosao hrabri Premijeru!!!!!

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial