Skip to content

Document Header

Застава Врњачке Бање уз Новака Ђоковића у Мелбурну

Застава Врњачке Бање уз Новака Ђоковића у Мелбурну published on

Застава Србије са натписом Врњачке Бање била је подршка Новаку Ђоковићу у Мелбурну. Наиме Врњчанин Саша Бурмаз, био је један од бројних навијача Србије који су били уз Нолета у његовом походу на седму титулу престижног турнира.

“За време боравка у Аустралији, био сам гост мојих рођака који живе у Сиднеју, а са почетком Аустралијан опена кренуо сам пут Мелбурна. Свим срцем сам био уз Новака и остале наше играче, и давао сам их громогласну подршку са трибина.У неким тренуцима емоције су биле толико јаке да су организатори морали да ме утишавају. Част ми је што сам био са заставом Србије и натписом моје Врњачке Бање усликан за многе светске медије, и да сам чак и десетак секунди био усликан и за Еуроспорт у мечу против Кругера из САД-а…..Присуствовао сам и тренингу где сам видео да Новак гризе као да је финале гранд слема ( проклизава и удара лоптице свом снагом ). Сликао сам се са вереницом Рафаела Надала, Ћиском која плени лепотом и поручио сам јој да се видимо у финалу“….наводи Саша.

“ Хвала Саши на реклами Врњачке Бање, а ми ћемо у наредном периоду одштампати српске заставе и мајице са натписом Врњачке Бање, и делити свима онима који из нашег места крену на велика спортска такмичења. Велика је ствар када поред државе у којој живите промовишете и своје место“….каже Горан Каравесовић из Туристичке организације Врњачке Бање.


Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial