Skip to content

Document Header

Завршена прва фаза реконструкције Дома здравља

Завршена прва фаза реконструкције Дома здравља published on

Децембра прошле године потписан је уговор за прву фазу реконструкције врњачког Дома здравља, вредан 104 милиона динара.rekonstrukcija 2

Примопредаја радова извршена је 9. новембра 2018. године. Поред извођача радова и надзорног органа, руководства Дома здравља, примопредаји је присуствовао и председник општине Бобан Ђуровић.

– Као што можете да приметите, уређени су најбитнији делови: нова је фасада, замењена је столарија у циљу енергетске ефикасности и бољег функционисања, сви санитарни чворови уз прилагођавање за инвалиде, замена плафона, подова.

У овој години ћемо расписати јавни позив и добићемо извођача радова који ће у јануару месецу наставити радове на другој фази реконструкције. Друга фаза, пре свега, подразумева машинске радове, замену свих погона на енергенте, замену свих радијатора и цеви, замену гелендара, реконструкцију шалтера, сређивање подова, делова плафона, потпуну централну климатизацију објекта, уградњу новог лифта, рекао је Бобан Ђуровић.rekonstrukcija 1

– Протекла година није била лака за оне који раде у Дому здравља, а и за наше пацијенте. Хвала им на стрпљењу јер су имали разумевања, а наш циљ је увек био да се пацијент збрине, што смо и у протеклих годину дана заиста и чинили. На добробит свих нас, с поносом могу да кажем да је ово један од најлепших домова здравља у Србији. Практично, све је у Дому здравља промењено, само је зграда остала на истом месту, каже др Весна Малићанин, директорка Дома здравља.

Пројекат за другу фазу реконструкције Дома здравља радила је Општинска стамбена агенција, а вредност радова је 80 милиона динара. Након одобрења Канцеларије за јавна улагања уследиће расписивање јавног позива.

М.Ст.Ј.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial