Skip to content

Document Header

“Живи боље, живи дуже” – промоција Zepter international у Врњачкој Бањи

“Живи боље, живи дуже” – промоција Zepter international у Врњачкој Бањи published on

Менаџери за промоцију и маркетинг Компаније Zepter international су 15. децембра у Кристалној дворани хотела Zepter, у години када славе вредан јубилеј – 30 година од оснивања, организовали промоције својих производа. zepter

Zepter international је светски лидер у производњи и пласману око 400 производа намењених бољем и дужем животу. Патентиран систем за правилну припрему здраве хране, hi-tech уређаји за пречишћавање воде и ваздуха, јединствена Bioptron светлост за превенцију, лечење и рехабилитацију.

Презентацију су одржали Александар Филиповић, Немања Митровић и Иван Иричанин, који су у уводном излагању представили компанију. Подаци су заиста импозантни -компанија Zepter је присутна на тржишту у више од 60 земаља на пет континената и сваких 10 секунди негде у свету започне нова презентација производа. У складу са најсавременијим технологијама, Zepter производи се израђују у осам фабрика смештених у Немачкој, Италији и Швајцарској. Успеху компаније доприносе дугорочна визија, врхунски квалитет и иновативност производа, као и продајна мрежа са више од 100.000 консултаната који радећи свој посао, су у мисији промовисања здравља и лепоте. Компанија Zepter поседује више од 320.000 квадрата пословног простора у центрима највећих градова широм света. И Врњачка Бања је једна од тих дестинација са хотелом, а од недавно су власници и незавршеног хотела „Звезда 2“. Више од 65 милиона људи годишње посети неку од Zepter презентација, било у престижним ексклузивним продајним салонима или у домовима купаца. Током три деценије, компанија Zepter стекла је више од 80 милиона задовољних корисника и продала више од 760 производа који имају врхунски квалитет, препознатљив стил и трајну вредност.

На презентацији у Врњачкој Бањи биле су присутне углавном Врњчанке и имале су прилику да се упознају са најновијим технолошким достигнућима, међу којима су SMART линија посуђа који омогућава потпуно аутоматизован процес кувања. Процес кувања се скраћује што је у духу сваременог брзог начина живота. Припремљена храна је лепа и укусна, јер задржава своју боју, облик, текстуру, арому и укус, а такође је много здравија јер су очуване њене нутритивне и биолошке вредности. У том смислу не само да чува здравље потрошача, већ и штеди енергију, време и новац.

М.В.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial