Skip to content

Document Header

ЗЛАТО ЗА ТЕОДОРУ ЂОРЂЕВИЋ

ЗЛАТО ЗА ТЕОДОРУ ЂОРЂЕВИЋ published on

ЗЛАТО ЗА ТЕОДОРУ ЂОРЂЕВИЋ ИЗ ЏУДО КЛУБА „ГОЧ“

Једна  такмичарка Џудо клуба „Гоч“ из Врњачке Бање, Теодора Ђорђевић, учествовала је на Појединачном првенству Џудо Савеза Централне Србије за старије дечаке и девојчице, које је одржано 3. октобра 2020. године у Брусу у Спортском центру у организацији Џудо клуба „Брус“ а у техничкој организацији  Џудо савеза Централне  Србије.

 Право учешћа имали су такмичари рођени 2006. и 2007. године. Теодора Ђорђевић у категорији + 63 kg освојила је прво место и златну медаљу.

Како сазнајемо од председника Џудо клуба „Гоч“ Зорана Стаменића, Теодора је имала 7 такмичарки у својој категорији и након три узастопне победе освојила је прво место.

Такмичење се одвијало  по препорукама Кризног штаба о мерама за сузбијање и заштиту  од ширења заразне болести Ковид-19, приликом одржавања спортских такмичења у затвореном простору, без присуства публике, уз мерење температуре тренерима и такмичарима, дезинфекцију и заштитне маске.

 На овом такмичењу учествовало је  69 такмичара  из 20 клубова.

Овом победом Теодора Ђорђевић обезбедила је пласман  на Појединачно првенство Србије за старије дечаке и девојчице које ће се одржати дана 25. октобра 2020. године у Београду.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial