Skip to content

Document Header

Апликација „Туристички е-Водич за особе са инвалидитетом“ почиње са радом 1. септембра

Апликација „Туристички е-Водич за особе са инвалидитетом“ почиње са радом 1. септембра published on

Јавни рад под називом „Туристички е-Водич за особе са инвалидитетом“ , чију су реализацију и средства обезбедили општина Врњачка  Бања у сарадњи са Националном службом за запошљавање (НСЗ) филијала Краљево, завршава се 1. септембра 2017. године, у укупном трајању од четири месеца.javni radovi 2

  Удружење грађана „Форум особа са инвалидитетом“ је аплицирао за овај јавни рад, а његови учесници су: Слободан Цветковић, Драгана Радојковић, Бранкица Крстић, Тијана Мако, Игор Тоскић, Срђан Стошовић, Мијомир Шћепановић који су допринели да се поменути пројекат реализује.

По речима Слободана Цветковића учесници су уз овог јавног рада стекли искуство у раду на компјутеру, вербалној комуникацији.

-Сви учесници су током рада прошли све фазе током јавног рада. Апликација „Туристички е-Водич за особе са инвалидитетом“ се пушта у рад 1. септембра, а такође је направљена и апликација за андроид телефоне, која ће моћи да се преузме са нашег сајта. Адреса сајта  је следећа: http://front.in.rs/turisticki-e-vodic/

За наш рад заинтересовала су се и друга удружења из региона, као и за сарадњу, и веома нам је драго да је до тога дошло. Удружење из Хрватске је похвалило апликацију.

Апликација „Туристички е-Водич за особе са инвалидитетом“ служи за лакше проналажење јавних површина и туристичких објеката  у Врњачкој Бањи, као и прецизне смернице шта је колико и коме од особа са различитим категоријама инвалидитета доступно. Ова апликација је и својеврстан туристички водич и реклама за све посетиоце Врњачке Бање који имају одређени хендикеп-инвалидитет, истакао је Слободан Цветковић.

Н. П.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial