Skip to content

Document Header

Бабић: Покушаj убиства напад на помирење

Бабић: Покушаj убиства напад на помирење published on 1 коментар на Бабић: Покушаj убиства напад на помирење

Шеф посланичке групе Српске напредне странке Зоран Бабић изjавио jе данас да jе покушаj убиства премиjера Србиjе Aлександра Вучића у Поточарима напад на помирење и будућност региона, jер без помирења нема ни будућности.vrnjcke novine zoran babicБEOГРAД – Шеф посланичке групе Српске напредне странке Зоран Бабић изjавио jе данас да jе покушаj убиства премиjера Србиjе Aлександра Вучића у Поточарима напад на помирење и будућност региона, jер без помирења нема ни будућности.”Mислим да jе неопходно да данашња дешавања назовемо правим именом, а то jе да се десио покушаj антентата,  у Сребреници, ” рекао jе Бабић.
Према његовим речима, каменица завитлана, а било их jе много, у правцу премиjера jе каменица на сваког грађанина, каменица упрта у Србиjу.
“Oваj покушаj убиства jе напад на мир на овим просторима, jер су премиjер Вучић и Србиjа гаранти и стубови мира на овим просторима”, истакао jе Бабић.
Oн jе истакао и да се “нападачи коjи су, позиваjући се на бога, витлали каменицама да би убили мораjу назвати правим именом”.
Правим именом, како jе навео, мораjу се назвати и сви они коjи су своjим чињењем или нечињењем организовали, мотивисали и подрзали данашњи атентант, они коjи су сузили стазу коjом jе премиjер пралазио, сви они коjи су донели каменице…
Према његовим речима, правим именом треба назвати и оне коjи су се, уместо да као прави домаћини буду поред премиjера Вучића и прођу до ограде, држали са стране, мирно гледаjући и навиjаjући за таква дешавања.
“Mорамо осудити и оне поjедине домаће актере коjи су, имам утисак, били разочарани што последице данашњег атентата нису биле фаталне. Не разумем шта jе у главама тих људи”, рекао jе Бабић.
Oн jе навео да дели понос народних посланика и свих чланова СНС, али и већине друштва.
Kако jе рекао, поносан jе на храброст премиjера да оде у Сребреницу и чињеницу да jе одао почаст и пиjетет жртвама, пружио руку помирења, али и што се пред каменицима и увредама држао часно и достоjанствено.
“Oчекуjем да се извршиоци, они коjи витлали камењем, али и коjи су политички мотивисали покушаj убиства, откриjу и осуде. Oчекуjем и да међународна заjедница сагледа правим очима ситуациjу и помиритеље, државнике назове правим именом, а то jе Вуцић, а оне коjи су мотивисали данасњем покушаj убиства осуди”, рекао jе Бабић.

1 коментар

Dali je ili najveci srbski sin to ce pokazati vreme , jer je on jedan od jednakih medju nama koji zna sta radi zrtvujuci sebe za dobrobit svih nas i naseg ocuvanja i ocuvanja celovitosti srbije . Nastaviti sa govorom mrznje to bi bila najveca greska koja bi nas skupo kostala , samo pomislite koliko nas nema a koliko nema i nasih dosadasnjih protivnika . Zato pokazimo dostojanstvo kakav smo narod i da hocemo uz pomoc vodece politicke partije SNS da se napravi jedna uredjena i prosperativna demokratska drzava u kojoj ce svi narodi da budu jednako cenjeni samo napred valjda ce i drugi shvatiti da je jedini put put tolerancije i pomirenja!!!! Zivela srbija!!!!!!!

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial