Skip to content

Document Header

ЂУРОВИЋ КАО МЕНАЏЕР ГОДИНЕ НАГРАЂЕН У КАНУ

ЂУРОВИЋ КАО МЕНАЏЕР ГОДИНЕ НАГРАЂЕН У КАНУ published on

У Кану,  граду великог филмског фестивала и награде „Златна Палма“, Европска бизнис асоцијација из Оксфорда сваке године додељује престижне награде најуспешнијим институцијама, предузећима и појединцима, односно градоначелницима и председницима општина.

На свечаној церемонији,  4. октобра, преко 50 одабраних кандидата из целог света, учествовало у избору за ову награду која се додељује за изузетан допринос у развоју локалних самоуправа али и за највеће инвестиције протеклих година. Признање за менаџера године у тим областима, добио је председник oпштине Бобан Ђуровић. Пре доделе награда, одржан је семинар, чија је тема била „Кључни фактори успеха“,  на коме су такмичари одржали своје презентације. Поред филма о Врњачкој Бањи на енглеском језику, на презентацији су приказани и фактори напретка Врњачке Бање. На додели признања, Бобан Ђуровић је рекао да је само у протеклих пет година у Врњачку Бању уложено преко 50 милиона евра у основну инфраструктуру и преко 120 милиона у хотелску индустрију. У односу на број становника, Врњачка Бања је убедљиво на првом месту по висини инвестиција. Данас је Врњачка Бања туристичко место са великим бројем хотела, од који значајан број чине хотели са четири и пет звездица, тај тренд се наставља и тренутно се градe још четири нова хотела високе категорије, нагласио је Ђуровић на церемонијi доделе награда.

Бројни састанци са потенцијалним инвеститорима, спремност локалне самоуправе за издавање потребне документације за издавање дозвола за градњу, пословна путовања и посете државама Европе, Америке и Азије због промоције Врњачке Бање, резултирале су великим инвестицијама које су Врњачку Бању подигле на виши ниво туристичких потенцијала у овом делу Европе.

С. Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial