Skip to content

Document Header

Дом здравља добио акредитацију

Дом здравља добио акредитацију published on

У Дому здравља „Др Никола Џамић“ у Врњачкој Бањи 26. јун остаће уписан као датум од кога тече седмогодишња акредитација.Dr Vesna Malicanin

То је и разлог што су се у свечаној сали Дома здравља окупили представници Агенције за акредитацију, главни техничар, координатор на пословима акредитације, начелници, шефови, главне сестре и техничари, заправо сви они који су у захтевном процесу акредитације учествовали. Овом скупу обратила се др Весна Малићанин, директорка Дома здравља у Врњачкој Бањи.

-Посебно ми је задовољство и част и изражавам личну срећу што смо добили акредитацију на максималних седам година. Остварили смо циљ који смо зацртали. Није било лако, али захваљујући вашем раду и упорности савладили смо све потешкоће и остварили велики успех. Ово је веома значајан успех , сврстани смо у сам врх добре организације и пример смо другима како треба да буде организован рад у једном Дому здравља. Посебну захвалност дугујем Мирку Стевановићу, главном техничару и координатору на пословима акредитације, такође, захвалност дугујем и представницима Агенције за акредитацију која је имала стрпљења и разумевања за нас док смо отклањали неке мањкавости у нашем раду, односно што су нам давали још времена када је то било потребно, рекла је др Весна Малићанин.

Према речима директорке, у Дому здравља ће се у наредних шест месеци одвијати радови на великој реконструкцији. Онима који раде у Служби хитне помоћи знају шта значи реконструкција, јер је њихов простор сређен, али се руководиоци свих осталих служби позивају на стрпљење и максимално разумевање до окончања свих послова реконструкције.dom zdrav.

У име Агенције за акредитацију присутнима се обратио Владо Давковски који је директорки уручио сертификат о акредитацији као и решење. Истакао је да се процес акредитације одвијао по утврђеној процедури. Дом здравља „Др Никола Џамић“ добио је акредитацију на максималних седам година. Најавио је да ће се и у будуће сусретати током редовних и ванредних посета и праћења рада ове здравствене установе.

М.В.

 

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial