Skip to content

Document Header

ДРАГАН БОГДАНОВИЋ НАЈХУМАНИЈА ЛИЧНОСТ 2019. ГОДИНЕ

ДРАГАН БОГДАНОВИЋ НАЈХУМАНИЈА ЛИЧНОСТ 2019. ГОДИНЕ published on

Организатор Diva туризма Србије ове године осим захвалница многим јавним личностима који су присуствовали догађају и исти подржали, поделио је и посебне награде, те је тако за најхуманију личност 2019. године проглашен Драган Богдановић

У Хотелу „Belgrade citу“ у Београду,15. децембра, у организацији Diva туризма Србија завршена је трећа по реду Royal fashion night, који већ трећу годину за редом окупља личности из јавног живота.

Royal fashion night је ове године одржан под покровитељством монтажних кућица „Сергеј“ из Ивањице, Златаре „МБ“ из Београда и Хотела „Belgrade citу“, а тема овогодишњег окупљања осим додела признања, плакета и повеља, била је борба против насиља над женама.

Поред личности из света моде, музуке и глуме учествовале су и модне креаторке Милица Јовановић и Свијетлана Вуковић, као и накит креаторки Стане Буце и Драгице Пејовић, а чији су се модели могли купити на самом догађају, те је од сваког продатог модела део новца био опредељен у хуманитарне сврхе односно за помоћ женама, жртвама насиља.

Организатор Diva туризма Србије ове године осим захвалница многим јавним личностима који су присуствовали догађају и исти подржали, поделио је и посебне награде, те је тако за најхуманију личност 2019. године проглашен Драган Богдановић председник ОО Републиканске странке Врњачка Бања. Плакету за учињена дела која заслужују опште поштовање и борбу за слободну људског достојанства примио је Никола Сандуловић председник Републиканске странке који се том приликом обратио присутнима речима велике подршке женама које су жртве насиља. Постхумне повеље додељене су великанима српске музичке сцене и то Микију Јевремовићу, Шабану Шаулићу и Синану Сакићу и то у знак сећања и велики допринос и свету музике.

Млади Стефан Герић Богдановић, примио је плакету за активно учешће у хуманитарним акцијама, као дете које је своје детињство провело у дому за децу без родитеља, а коме се сада као одраслој личности остварио сан да учествује у хуманитарним акцијама и помаже другим људима.

Женама жртвама насиља у породици осим извођења песама Доживотно и других песама, овог пута и речима подршке обратила се велика звезда Македоније Елена Ристеска, која је из суседне земље допутовала да пружи подршку женама жртвама насиља.

Поред Елене, подршку су пружили и глумци Драган Вујић Вујке и Никола Џамић, глумица Даница Максимовић, звезда 90-тих Иван Гавриловић, певачица Јелена Јевремовић, музички продуцент Жика Јакшић, Неша Вуковић и Вељко Шапоња испред Федерације професионалних боксера Балкана и многи други.

Испред организације Diva а туризма Србије обратила се Марина Ђорђевић која је у име борда директора Diva туризма Србија уручила признања, повеље и захвалнице, као и поклон пакете шминке Golden rouz које је припремила Данијела комерц из Панчева.

Водитељ програма била је незаменљива Нина Kовачевић.

Рајка Вечерина, пр председника ОО Републиканске странке Врњачка Бања

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial