Skip to content

Document Header

Друго магично вече Lovefest-a у знаку жена

Друго магично вече Lovefest-a у знаку жена published on

И други фестивалски дан Heineken Lovefest-a је успешно завршен, а више десетина хиљада посетилаца није желело ни у 7 h , када је предвиђен крај музичког програма, да журка  престане.Jutro

Вече на Fire Stage-у отворили су Kid Kimi i Monosaccharide, а затим се на бини појавио загребачки ди-џеј Јан Кинчл. Велико изненађење направили су Paranoid London, a затим је  Ellen Allien својим наступом „хипнотисала“ одушевљену публику. Захвалила се свима који су учинили да се осећа као код куће и своје одушевљење поделила на друштвеним мрежама.Ellen-Allien

Звезда вечери био је Ben Klock , коме је ово био најбољи наступ ове године. Другу ноћ на Fire Stage-у затворили су Zenker Brotrhers.

Energy Stage је дочекао и другу магичну ноћ, у оквиру које су од домаћих имена наступили Kapetan Acid, SMT#NG, Manjane & Philie P. Потпуно изненађење био је аустралијски ди-џеј Tornado Wallace, а највећа звезда вечери био је Phil Weeks.

Ноћ на винил бини затворили су Gilerz и BeGood, a  енергија је била таква да је публика само желела још.Mimi Mercedez

Као и претходних година, петак је био резервисан за хип-хоп, а синоћ су на Live Stage-у наступали фантастични Едо Маајка, Марчело, Исказ, Стерео Банана, као и контроверзна Мими Мерцедез, која је током свог наступа апсолутно владала бином.

Н.П.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial