Skip to content

Document Header

Џудо клуб “Гоч” успешан на Регионалном школском такмичењу

Џудо клуб “Гоч” успешан на Регионалном школском такмичењу published on

Регионално школско првенство за ученике основних и средњих школа одржано је 1. марта у Алексинцу, у Спортској хали, у организацији Џудо клуба „Алексинац“. За медаље се надметало 405 такмичара.Dzudo klub Goc
Павле Котлајић, члан ЏК „Гоч“ Врњачка Бања, ученик ОШ „Младост“ Врњци, у узрасној категорији од петог до осмог разреда у тежинској категорији до 55 кг освојио је треће место и бронзану медаљу, у конкуренцији од 15 такмичара. Котлајић се пласирао на Републичко школско првенство које ће се одржати 14. марта у Панчеву.

Појединачно првенство Џудо Савеза Централне Србије за јуниоре и јуниорке одржано је 4. марта 2017. године у Брусу у Спортској хали, у техничкој организацији Џудо клуба „Брус“ из Бруса. Право учешћа су имали џудисти рођени 1997. године и млађи. На овом такмичењу учествовало је 128 такмичара из 21 клуба.
Јуниор Михајло Миодраговић (1997) у категорији + 100 кг из Џудо клуба „Гоч“ Врњачка Бања освојио је прво место и златну медаљу.
– У категорији плус 100 наступило је 5 такмичара и свако од њих радио је по 4 борбе. Михајло је победио у све четири борбе са скором од по 10 поена. Михајло се пласирао на Појединачно првенство Џудо Савеза Србије за јуниоре које ће се одржати дана 18. марта 2017. године у Београду у спортској хали „Шумице“, сазнајемо од Зорана Стаменића, председника ЏК „Гоч“.
М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial