Skip to content

Document Header

ЕЛЕКТРОНСКА ПИЈАЦА СРБИЈЕ

ЕЛЕКТРОНСКА ПИЈАЦА СРБИЈЕ published on

Општинска управа Општине Врњачка Бања обавештава све грађане на територији Општине Врњачка Бања, да је покренут рад платформе „Електронска Пијаца Србије“

Општинска управа Општине Врњачка Бања обавештава све грађане на територији Општине Врњачка Бања, да је покренут рад платформе „Електронска Пијаца Србије“, путем линка https://pijaca.minpolj.gov.rs, а све у циљу да се омогући произвођачима квалитетне хране, директан контакт са потрошачима у градским срединама, широм Србије. Имајући у виду тренутну ситуацију у нашој земљи, као и ограниченост кретања, ова платформа донекле замењује постојеће системе дистрибуције и омогућава потенцијалним купцима лако повезивање са произвођачима.
За саму регистрацију на платформи Електронска Пијаца Србије, неопходно је за почетак приступити WEB адреси https://pijaca.minpolj.gov.rs. Затим, кликом на квадратић у доњем десном углу „Регистрација домаћинства“ отвара се опција за унос Корисничког имена и лозинке. Следећи корак је клик на „Регистрација произвођача“, где треба унети елементарне податке: тип произвођача, производни програм, основне податке, као и контакт, систем квалитета (уколико постоје), web или Facebook презентацију, као и локацију (унети на мапи). У горњем десном углу налази се опција Сачувај и након тога извршена је регистрација на платформи Електронска Пијаца Србије.

Општинска управа
Општина Врњачка Бања

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial