Skip to content

Document Header

“Фокус на младе 2017”

“Фокус на младе 2017” published on

У Великој сали Скупштине општине, 11. априла организована је консултативна радионица у процесу израде докумената практичне политике која се односи на унапређење и институцијализацију мере „стручна пракса“.Fokus na mlade

Ова мера биће израђена у склопу пројекта „Фокус на младе 2017“ који спроводи Повереништво Савеза самосталних синдиката Србије за Општину Врњачка Бања, са Општином Врњачка Бања као партнером.

О циљу радионице учесницима је говорио Љубомир Ракезић, координатор пројекта. Присутнима се обратио и сарадник, Влада Павловић из Београдске отворене школе чија је улога да помогне тиму у изради документа.

– Пројекат који свећ пет година спроводи СССС има идеју да унапреди стручну праксу. На територији врњачке Општине постоји велики потенцијал за то унапређење и ова Општина може да буде добар модел за успешно спровођење стручних пракси. Ако успемо да развијемо добар модел у Врњачкој Бањи, примењиваћемо га и у другим општинама као пример добре праксе, рекао је Павловић.Fokus na mlade

У раду радионице учествовали су: Милутин Думановић, помоћник председника општине, задужен за туризам, Никола Војновић, члан Општинског већа, представници Националне службе запошљавања, Даница Гочанин и Славиша Луковић, Јелена Чеперковић, директорка Угоститељско-туристичке школе, Славиша Пауновић, начелник Општинске управе, као и представници Локалног економског развоја.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial