Skip to content

Document Header

ГИМНАЗИЈАЛЦИ КРЕАТИВНИ У МАСКИРАЊУ

ГИМНАЗИЈАЛЦИ КРЕАТИВНИ У МАСКИРАЊУ published on

Једна од активности пројекта „ПУЗЛА“ који спроводи Ученички парламент Гимназије Врњачка Бања, а финансира Унија средњосколаца Србије.maskenbal gimnazija vrnjacka banja

Једна од активности пројекта „ПУЗЛА“ који спроводи Ученички парламент Гимназије Врњачка Бања, а финансира Унија средњосколаца Србије (Union of secondary school students of Serbia) у оквиру пројекта „Средњошколци за средњошколце“, овога пута у виду маскенбала и караока, реализована је 23. јануара 2016. године, у просторијама Школе.
Иновативним маскама, учешћем у караокама и, пре свега, захваљујући свом расположењу и доброј вољи, ученици су уживали у овом виду забаве и ваннаставне активности. У маскенбалу је учествовао велики број гимназијалаца. Била је то прилика да искажу своју креативност, да испоље позитивну енергију као и да покажу да је енергија младих невероватна. Караоке су радо прихваћена забава која увек изнедри талентоване певаче.

Дан друштвених игара, такође активност пројекта „ПУЗЛА“ организован је 16. јануара.

 Ученици су имали прилику да се забаве и одмере снаге уз разнолике друштвене игре, а придружило им се и неколико професора, који су учествовали или посматрали реализацију активности. 

М.Ст.Ј. 

„ВРЕМЕНА СЕ МЕЊАЈУ УСПОМЕНЕ ОСТАЈУ“

Врњачка Бања добила је још једну туристичку атракцију, коју прати слоган „Времена се мењају, успомене остају“. Сви посетиоци који желе да понесу несвакидашњу успомену из Врњачке Бање, могу се фотографисати у оквиру великог фото рама, који је постављен изнад извора Топла вода у Централном врњачком парку.

Фото рам у Централном врњачком парку

„С обзиром да је наш слоган „Времена се мењају, успомене остају“, дошли смо на идеју да направимо један занимљив рам, како би посетиоци из наше Бање понели најлепшу успомену. Наравно, нема лепше успомене, него оне која је овековечена добром фотографијом. Сви они који буду решили да направе добру фотографију у нашем фото раму, уколико желе, могу да користе наш хештег (#pozdravizvrnjackebanje) како бисмо могли да их видимо и објавимо на нашим званичним каналима, на друштвеним мрежама“, каже Мина Станојевић, из Туристичке организације Врњачка Бања.  

Поред рама који се налази код извора Топла вода, сличан рам, са планинским мотивима, ускоро би требало да се нађе и на планини Гоч.

С. У.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial