Skip to content

Document Header

ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗАСАДИЛИ ПЛАТАН

ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗАСАДИЛИ ПЛАТАН published on

Ученици I -1 Гимназије Врњачка Бања, школске године 2015/2016, учествовали су у акцији  донације садница за паркове.gimnazijalci vrnjacka banja

Ученици I -1 Гимназије Врњачка Бања, школске године 2015/2016, учествовали су у акцији  донације садница за паркове Врњачке Бање коју је 2013. године покренуло Јавно предузеће за газдовање заштитним шумама „Борјак“. Ученици су  са одељенским старешином, Драгославом Ђуровићем купили и засадили своје дрво генерације (Platanus acerifolia).

Лазар Премовић, Матија Чеперковић, Стефан Грујић, Ненад Илић, Лазар Јанковић, Матија Вилимоновић, Кристијан Црноглавац, Ана Костић, Бојана Петричковић, Тамара Француз, Ивона Стефановић, Биљана Протић, Теодора Марић, Јована Ђурђевић, Ивона Петровић, Миљана Радојевић, Марија Сарамандић, Марина Михајловић, Анђела Драгојевић, Сара Мијајловић и Андрија Луковац биће у прилици да својој деци и унуцима, једног дана, покажу платан који су засадили као гимназијалци и да се присете ђачког доба и младости.

М.Ст.Ј. 

ОДРЖАНА ДРУГА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВРЊАЧКА БАЊА

Усвојене све тачке допуњеног дневног реда

На предлог председника Општине Бобана Ђуровића, одборници актуелног скупштинског сазива су у најављени Дневни ред уврстили и усвојили три тачке, Одлуку о утврђивању престанка одборничкog мандата за Владана Јоцића због подношења оставке, потврђивање мандата новог одборника Скупштине општине Врњачка Бања и Избор чланова Општинског већа општине Врњачка Бања. Нов одборник СО је Обрад Радуловић, испред одборничке групе Јединствене Србије и Социјалистичке партије Србије, а нови већници су Владан Јоцић и Драгана Нешић, из исте одборничке групе.

С.Станојчић

           

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial