Skip to content

Document Header

ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗАСАДИЛИ ПЛАТАН

ГИМНАЗИЈАЛЦИ ЗАСАДИЛИ ПЛАТАН published on

Ученици I -1 Гимназије Врњачка Бања, школске године 2015/2016, учествовали су у акцији  донације садница за паркове.gimnazijalci vrnjacka banja

Ученици I -1 Гимназије Врњачка Бања, школске године 2015/2016, учествовали су у акцији  донације садница за паркове Врњачке Бање коју је 2013. године покренуло Јавно предузеће за газдовање заштитним шумама „Борјак“. Ученици су  са одељенским старешином, Драгославом Ђуровићем купили и засадили своје дрво генерације (Platanus acerifolia).

Лазар Премовић, Матија Чеперковић, Стефан Грујић, Ненад Илић, Лазар Јанковић, Матија Вилимоновић, Кристијан Црноглавац, Ана Костић, Бојана Петричковић, Тамара Француз, Ивона Стефановић, Биљана Протић, Теодора Марић, Јована Ђурђевић, Ивона Петровић, Миљана Радојевић, Марија Сарамандић, Марина Михајловић, Анђела Драгојевић, Сара Мијајловић и Андрија Луковац биће у прилици да својој деци и унуцима, једног дана, покажу платан који су засадили као гимназијалци и да се присете ђачког доба и младости.

М.Ст.Ј. 

НОВИ УСПЕХ ЛУКЕ ЈАНКОВИЋА У ТРИАТЛОНУ

Лука Јанковић освојио је бронзану медаљу у спринт триатлону у апсолутној категорији на Отвореном Купу Србије.

На Ади Циганлији, 20. септембра одржан је 26. Београдски триатлон у организацији Триатлон Савеза Београда под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије, Српске триатлонске уније и Скупштине града Београда.

Лука Јанковић освојио је бронзану медаљу у спринт триатлону у апсолутној категорији на Отвореном Купу Србије. Још једно бронзано одличје Лука је освојио и у категорији AG 1 (18-30 год.).

– Ово ми је прва трка у овој сезони. Није било лако, имајући у виду да сам пре пар месеци задобио озбиљну повреду на тренингу. Међутим, захваљујући мом киропрактичару Далибору, мом масеру-терапеуту Зорици као и исцељујућим третманима у „Oxybaric“ хипербаричној комори успео сам да потпуно превазиђем повреду и уђем у такмичарску кондицију. Задовољан сам са освојеним медаљама. Најважније ми је што константно поправљам своје време. У овој трци поправио сам свој лични рекорд за два минута.

Сатисфакција за огроман напор који се уложи у трку, је задовољство да сте успели да завршите трку и на неки начин, сваки такмичар је победник, каже Лука који је освојио 13 медаља до сада на првенствима и куповима Србије и на балканским шампионатима.

М.В

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial