Skip to content

Document Header

“Гоч” од јесени плива у “Морави”

“Гоч” од јесени плива у “Морави” published on

У претпоследњем колу Лиге Рашког округа фудбалски клуб „Гоч“ био је домаћин  екипи „Омладница“ из Новог Села. Утакмица је одиграна на стадиону Рај у Врњачкој Бањи пред око 300 гледалаца.  Завршена  је резултатом 1:1 (1:1).GOC SAMPION

Судија је био Никола Стојановић из Краљева, а стрелци су били Костић (Гоч) у десетом минуту и Ракић (Омладинац)у 28. минуту из једанаестерца.

У претпоследњем колу Лиге рашког округа  „Гоч“ из Врњачке Бање угостио је комшијску екипу „Омладинца“ из Новог Села у мечу који није имао резултатску важност, с обзиром да су врњачки фудбалери неколико кола пре краја првенства обезбедили титулу првака и прелазак у виши ранг такмичења, тачније у зону “Морава”. Меч је завршен нерешеним резултатом 1:1 уз подсећање да је за „Гоч“ стрелац био Бојан Костић,  док је за госте са беле тачке мрежу затресао Ненад Ракић.
Најважнији моменат десио се на крају утакмице када је капитен „Гоча“ Влада Станчић примио победнички пехар из руку Горана Бачкуље, представника ФСРО.
Тако ће фудбалери „Гоча“ после дугог  низа година играња у нижим ранговима,  стартовати у веома јакој конкуренцији у зони “Морава”,  где ће се равноправно укључити у борбу за врх табеле .

 Екипа „Гоча“: Шурбатовић, Илић, Игњатовић, Лазаревић, Станчић,Црноглавац (Столић) ,Костић, Симовић (Милић)-(Џамић), Миленковић, Дробњак, Гавровић.

Екипа „Омладинца“: Николић, Томић, Гочанин, Сеочанац ,Вуканић (Лекић), Ракић,Ђорђевић, Јаћимовић, Ристић, Весић, Илић (Васић).

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial