Skip to content

Document Header

ГОДИНА ОБАРАЊА РЕКОРДА У „МЕРКУРУ“

ГОДИНА ОБАРАЊА РЕКОРДА У „МЕРКУРУ“ published on

ПРОСЛАВА СРПСКЕ НОВЕ ГОДИНЕ И ОСВРТ НА УСПЕХЕ ИЗ ПРЕТХОДНЕ

Традициционална прослава Дана „Меркура“ 13. јануара уприличена је у Ресторану „Новог Меркура“. Сваке године менаџмент „Меркура“ окупља запослене, пријатеље и сараднике у циљу дочека Српске Нове године и осврта на претходну годину.

На велику жалост свих присутних директор „Меркура“ др sc. Дејан Станојевић није присуствовао прослави, због неодложних обавеза, али су се сви запослени потрудили да испуне његову жељу да вече протекне у добром дружењу и расположењу!

Протекла 2019 .била је година великих инвестиција и обарања рекорда, година у којој су успешно остварени сви дефинисаници љеви и жељени планови.

У години за нама успешно је завршена прва фаза радова на објекту „Меркур Палас“, највећем „Меркуровом“ пројекту у последњој деценији, чији завршетак ће отворити нову еру у здравственом туризму Врњачке Бање.

„Меркур“ је изградњу „Паласа“ започео 2018. Године као инвестицију изсопствених средстава, али су током 2019. Године обезбеђена финансијска средства уз помоћ Владе Републике Србије, Министарства Здравља и Фонда заразвој Републике Србије.

Ипак, 2019. година највише ће бити упамћена по 214.000 остварених ноћења, што је рекордан резултат у новијој ери Специјалне болнице „Меркур“.

За овакав резултат заслужни су сви запослени у медицинском и немедицинском сектору, као и сви пословодни органи од Управног и Надзорног одбора, па до средњег и топ менаџмента „Меркура“. Ипак, као и сваке године, изабрани су радници „Меркура“ који су се издвојили међу осталима.

На предлог начелника Медицинског сектора др Светомира Николића,титулу најбољег радника у медицинском сектору и ваучер за две особе за 7 дана на Златибору, добила је Драгана Вранић, руководилац „Меркурове“ лабораторије.

У образложењу награде, начелник Николић истиче да је Драгана у протеклој години показала изузетну иновативност, стручност и лојалност Установи, као и велику љубазност и пажњу према пацијентима. Представљала је „Меркур“ на бројним стручним скуповима и догађајима.

На предлог помоћника директора за Немедицински сектор, Јасмине Вешковић,  титулу најбољег радника у немедицинском сектору и ваучер за две особе, за 7 дана на Златибору, добила је Александра Суботић – Митровић, шеф „Меркурове“ кухиње.

У образложењу награде, Вешковићева истиче да је Сандра у протеклој години показала изузетну стручност, пожртвовање и систематичност у раду. Колеге за Сандру кажу да плени својим смислом за хумор и позитивном енергијом.

Иако директор др Станојевић није присуствовао прослави, мислио је на све који су се окупили у „Меркуру“ и побринуо се да ово вече буде незаборавно у сваком погледу а посебно по музичком репертоару. Уз „Ла Бомбоњера Бенд“ који је направио феноменалну атмосферу, поклон директора био је специјалан музички гост, дугогодишњи солиста РТС-а Чеда Марковић, на одушевљење свих присутних.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial