Skip to content

Document Header

ГРАДИЋЕ СЕ ХОТЕЛ „ТРИ КОЦКЕ“

ГРАДИЋЕ СЕ ХОТЕЛ „ТРИ КОЦКЕ“ published on

У Врњачкој Бањи предвиђена је изградња апарт-хотела „Три коцке“.

У Врњачкој Бањи предвиђена је изградња апарт-хотела „Три коцке“. Хотел са 32 апартмана имаће романтичарску фасаду, а са источне стране ће излазити на улицу Цара Душана, у самом центру. Инвеститори пројекта су компаније „Мафи Гроуп“ и „Нискоградња Ас-инвест“ из Београда.

Идејно решење израдио је Душан Лазовић из пројектног бироа „Студио Архитектон“ из Врњачке Бање. Као подлога за израду урбанистичког пројекта и идејног решења коришћен је катастарско–топографски план који је израдила Геодетска радња „МГ-МАП“ из Трстеника.

У подрумском делу је планирана гаража за паркирање, док је у северозападном делу хотела пројектован велнес центар.

Парцела на којој ће хотел бити изграђен je површине 912 квадрата. Објекат је према урбанистичком пројекту састављен из подрума, приземља, два спрата и повученог спрата, а простираће се на површини од око 2.238 квадрата.

У приземљу хотела је планирана рецепција, лоби бар и кафе ресторан са сопственом кухињом и пратећим садржајима. У подрумском делу је планирана гаража за паркирање са армирано-бетонском рампом, док је у северозападном делу хотела пројектован велнес центар, који је преко унутрашњег  степеништа и лифта повезан са свим етажама у објекту.

 У оквиру објекта планирано је 15 паркинг места. Планирано је и озелењавање на 30% парцеле, као и прикључци на водоводну и канализациону мрежу, на електро мрежу, гасну инсталацију, телекомуникације и путну инфраструктуру.

С.Станојчић

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial