Skip to content

Document Header

Хала „Младост“ чека рукометаше

Хала „Младост“ чека рукометаше published on

Делегација Рукометног савеза Србије је обишла радове на спортској хали „Младост“, у Врњцима. У суботу, 19.марта 2016. године, у пратњи председника Спортског савеза Врњачка Бања Душана Радовића, радове на спортској хали „Младост“ у Врњцима, обишла је делегација Рукометног савеза Србије.banja_hala_mladost

„Врњачка Бања постаје епицентар када су у питању припреме спортиста у тимским спортовима. Бања је неформално постала олимпијски центар за припреме и то треба да се озваничи у наредних месец дана. Сви наши спортисти са олимпијском нормом ће се овде спремати за Рио. Бања у наредној години добија националну Кућу ватерпола и одбојке, и што је мени посебно драго, национални тренажни центар Рукометног савеза Србије. РСС је далеке 2008. године направио фундамент када је спорт и спортски туризам у питању. Хала „Владе Дивац“ је на успесима тадашњих шампионки ОРК Врњачка Бања, као и мечевима женске, па и мушке репрезентације, постала стециште спорта, како у Бањи, тако и у околини“, казао је Радовић.

На основу договора који су постигнути у ранијем периоду, спортска хала „Младост“ у Врњцима би требала отворити своја врата за све селекције рукометне репрезентације.

„Посетили смо, господа Тијанић и Антић испред РСС, и моја маленкост, дворану „Младост“ која је у завршној фази. Око 90% ствари је урађено. По договору са Предсдником Општине Врњачка Бања Бобаном Ђуровићем, господом Ђурковићем и Антићем, и као медијатором – сарадником из Министарства, господином Кнежевићем, та хала би требала да постане национални тренажни центар за све репрезентативне селекције. Хала ће испуњавати модерне инфраструктурне стандарде. Биће постављена герфлор подлога, имаћемо монтажну трибину и теретану. Све то на само два километра од центра Бање у једном лепом и мирном крају“, закључио је Радовић.

С.У

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial