Skip to content

Document Header

Heineken Lovefest открива најмању бину на свету: Више од 20 ди-џејева на скривеној бини за само 99 људи!

Heineken Lovefest открива најмању бину на свету: Више од 20 ди-џејева на скривеној бини за само 99 људи! published on

Једанаесто издање фестивала још увек није ни почело, а Heineken Lovefest  је већ оправдао свој овогодишњи слоган #Next Level.stage 99 1

Желећи да покажу да уживање на фестивалу не мора увек да значи ђускање у маси од неколико хиљада људи, организатори су креирали нову музичку бину која у сваком тренутку може да прими само 99 најстраственијих клабера.
Према њиховим речима бина би требало да пружи потпуно ново искуство не само посетиоцима већ и извођачима, који усред фестивалске локације на којој је више десетина хиљада људи, у интими специјално уређеног простора пуштају само за најватреније фанове. Са друге стране организатори истичу да је квалитет увек био испред квантитета, а комфор посетилаца на првом месту, те је тако настала идеја да се направи бина у оквиру које ће публика имати јединствено музичко искуство.

Stage  99 ће свако од фестивалских вечери представити посебан концепт. Тако је прва ноћ резервисана за београдски фестивал Blender, а програм ће отворити Никола Михаиловић. Звезда вечери биће HDB , симпатични ди-џеј кога се сви сећамо са београдског Lovefest Energy  викенда. На 99 Stage-у наступиће и асови домаће електро сцене Влада Јањић и Гордан Пауновић, а прву ноћ затвара Милован Стојановић.

Друго фестивалско вече резервисано је за Beyond House , београдску ди-џеј екипу коју ће представити Дамир Зекири, Доо, Огњем и ди-џеј Витанов, а гост ће им бити ди-џеј Залтан.stage 99 22

Престонички серијал журки Reveolution  последњег фестивалског дана доводи Miguela  Bastidu, а домаћа подршка биће Кид Кими, Dee, Вук Смиљанић и Nexie.

Читава бина креирана је у сарадњи са Горким Листом, који као сваки прави гуру добре забаве спрема бројна изненађења за оне који буду посетили Stage 99.

Ако нисте, потражите смештај већ данас

Смештај у Врњачкој Бањи је готово распродат, а још покоја соба може се наћи у Lovefest  хотелу, који је смештен надомак Х2О бине. У потпуно реновираном хотелском комплексу, посетиоцима су на располагању двокреветне и трокреветне собе, а више информација могу се наћи на www.lovefest.rs

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial