Skip to content

Document Header

Heineken Lovefest: пет ствари које морате да знате

Heineken Lovefest: пет ствари које морате да знате published on

Незапамћено интересовање публике и вртоглава продаја карата довела је до рекордног броја посетилаца, који ће од 3. до 5. августа са свих страна света стићи на Heineken Lovefest . Током три фестивалска дана процењује се да ће у Врњачку Бању доћи више од 100.000 људи, а ово су ствари које морате да знате.Lovefest 2016_1

Ако нисте, потражите смештај већ данас
Смештај у Врњачкој Бањи је готово распродат, а још покоја соба може се наћи у Lovefest хотелу, који је смештен надомак Х2О бине. У потпуно реновираном хотелском комплексу, посетиоцима су на располагању двокреветне и трокреветне собе, а више информација могу се наћи на www.lovefest.rs.

Најбоља забава је увек у кампу
Ако желите да од свог боравка на фестивалу са пријатељима, направите праву авантуру, онда је камп најбољи избор за смештај. Неколико стотина кампера са свих страна света биће смештено у зеленој оази недалеко од фестивалске локације, а све госте тамо очекују бројна изненађења. Нећете морати да бринете где да напуните ваш мобилни телефон, јер ће Huawei  обезбедити посебан простор за одмор и пуњење телефона.

Токени су једино средство плаћања и ове године

Као и претходне године и овог лета на Heineken Lovefest , храна, пиће, сувенири и разне услуге и активности моћи ће да се плате једино Lovefest  токеном. Токени ће од почетка, па до краја званичног дела програма током сва три дана моћи да се купе у Токен кућицама, које ће бити постављене по читавој фестивалској локацији, а уз куповину већег броја токена посетиоце очекују поклони.

Ево шта не смете да унесете на фестивал
Обожаватељи маски и селфи штапова мораће своје омиљене предмете ове године да оставе код куће, јер њихово уношење није дозвољено на фестивалску локацију. Међу стварима које такође нећете моћи да унесете са собом су и оружје, музички инструменти, кућни љубимци, велики кишобрани, маске, ласери, бацкпацк ранчеви и велике путне торбе. За фестивалску локацију прихватљиви су мали кишобрани, чепови за уши, шминка, заставе, мали пешкири, као и осмех и одлично расположење.Lovefest 2016_3

22. јула тачно у 20 h  ново изненађење!
Слоган Next Level  итекако пристоји овогодишњем издању фестивала љубави, јер све посетиоце чека још једна велика новост! Уколико међу првима желите да сазнате које велико изненађење припрема Heineken Lovefst  пратите facebook  страницу фестивала и 22. јула тачно у 20 h откријте шта вас још чека од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial