Skip to content

Document Header

Heineken Lovefest представио aftermovie: Видео који буди емоције

Heineken Lovefest представио aftermovie: Видео који буди емоције published on

После овогодишњег рекордног Heineken Lovefеsta, којег су посетили млади из више од 36 земаља света, фестивал љубави је објавио и aftermovie.Lovefest

Као да сва изненађења до сада нису била довољна Lovefest  је превазишао сва очекивања и представио несвакидашњи петоминутни филм.
У филму о овогодишњем фестивалу главне улоге има заљубљени пар, а радња је смештена у далеку 2059. годину. Према бројним коментарима фанова aftermovie  за Heineken Lovefest  2017.  померио је границе и превазишао очекивања многих, а организатори најављују да изненађења тек предстоје.
Aftermovie  можете погледати OVDE.

Још два велика Lovefest догађаја до краја године

Већ на почетку једанаестог издања фестивала љубави, организатори су најавили нове догађаје који нас ускоро очекују у престоници. Први у низу је Lovefest Fire, који ће 7. октобра бити одржан у Хангару (Лука Београд). Звезда вечери биће Chris Liebing , ди-џеј који је ове године “запалио” ватрену бину Lovefesta. Пре њега наступиће и DJ Deep , познати продуцент кога сте ове године имали прилику да слушате на Energy  Stage-у. Домаћа подршка биће Никола Вемић и Невена Јеремић.

Lovefest Experience  24. новембра у Belexpo Centru

После прошлогодишњег успеха и несвакидашње сарадње Симфонијског оркестра РТС-а и Jeff Мillsa , маестро Бојан Суђић ће ове године заједно са више од 60 чланова Оркестра наступити са легендом Детроит техна Дериком Мејом и светски познатим пијанистом Франческом Тристаном.

Улазнице за оба догађаја су у продаји у свим пословницама Евентима и Gigstixa и могу се наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs. Карте се могу купити и онлине, а више информација о томе можете сазнати ако скинете апликацију Lovefesta.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial