Skip to content

Document Header

ИВАНА ПЕРОВИЋ ПОБЕДНИК ШКОЛСКОГ РЕПУБЛИЧКОГ ПРВЕНСТВА У СТОНОМ ТЕНИСУ

ИВАНА ПЕРОВИЋ ПОБЕДНИК ШКОЛСКОГ РЕПУБЛИЧКОГ ПРВЕНСТВА У СТОНОМ ТЕНИСУ published on

У низу сјајних резултата у овој години, Ивана Перовић из Врњачке Бање, придодала је и титулу школског првака Србије у конкуренцији средњошколаца на завршном првенству које је одржано 10.  новембра у Спортском центру „Мастер“ у Земуну.ivana-perovic
После такмичења по групама где је савладала све три ривалке,  Ивана је и на главној табли наставила са одличним играма и победила највеће конкуренте за освајање титуле школског шампиона Србије за школску 2016/17. годину,  и са нове четири победе освојила златну медаљу. Највеће конкуренткиње имала је у самој завршници када је победила у полуфиналу Ивану Миловановић из Сенте, и у финалу Едину Бенке из Бачког Градишта ,чиме је заокружила успехе на школским такмичењима јер је у претходне три године два пута освајала бронзане медаље бранећи боје врњачке Гимназије на задовољство професора Ненада Ђуракића и тренера „Гоча“ Драгана Оцокољића .
Треба придодати и невероватан резултат који Ивана остварује играјући у првенству Прве лиге Србије за екипу „Пожега“ из Пожеге,  чији је члан постала од лета 2016. године јер је у досадашњих тринаест одиграних мечева остварила свих тринаест победа.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial