Skip to content

Document Header

Изабрана МИС Врњачке Бање 2019

Изабрана МИС Врњачке Бање 2019 published on

Победница, Ања Радић, победом и пласманом на финални избор Мис Србије, стекла је и стипендију R&B College-a четворогодишње студије.

Трећу годину заредом бирана је МИС Врњачке Бање, у оквиру Врњачког карневала, а под лиценцом „MISS YU“. За титулу најлепше Врњчанке надметало се 13 девојака, које су носиле моделе познатих српских дизајенра – Валентине Дукић и Марије Шабић. За шминку је била задужена Пјурити академија, док је фризуре радио фризерски салон „Ана“.

Одлуком жирија титулу Мис Врњачке Бање понела је Ања Радић, која се пласирала и на завршни избор Мис Србије. Ленуту  прве пратиље понела је Тамара Стефановић, док је Јована Лишанин проглашена за другу пратиљу. Заштитно лице Врњачке Бање је Врњчанка Славица Бурмаз, док је за Мис шарма проглашена Теодора Митић, а за Мис фотогеничности Тијана Шиљак.

Према речима званичне Мис туризма Србије, Нађе Кљајић која је и уручила ленту и круну победници, жири је имао јако тежак задатак, да од 13 девојака које су се нашле у ужем избору изабере ону најлепшу, а осим лепоте коју све девојке неоспорно поседују, као један од критеријума који је жири гледао било је и образовање девојака.

С.У

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial