Skip to content

Document Header

Још једна генерација врњачких малишана стасала за школу

Још једна генерација врњачких малишана стасала за школу published on

Најмлађи врњачки матуранти, свршени предшколци, приредбом одржаном  8.јуна и званично су се поздравили са вртићем.vrtic

Након фотографисање са родитељима, бакама, декама и васпитачима, прошетали су врњачком Променадом до Летње позорнице где је завршна приредба одржана. Обучени у плаве, беле и црвене костиме, 214 будућих првака,  извело је своје припремљене тачке измамивши аплаузе присутних. vrtic

У име ПУ „Радост“  обратила се директорка, Драгана Хаџи Ристић.

-Драга децо, данашњом манифестацијом завршавате једну етапу вашег живота који ће, верујте ми, бити најбезбрижнији  период живота. Од септембра полазите у први разред и тиме пшочиње ваше школовање. Ја желим да упамтите неколико ствари, без обзира шта учили и чиме се сутра будете у животу бавили најважније је да постанете добри, вредни, честити и поштени људи пре свега. Чувајте се, пазите једни на друге, волите се и помажите једни  другима  као што сте то радили у вртићу  и како су вас учили вцаши васпитачи. Запамтите да це ваш вртић увек бити отворен за вас. Када будете свраћали из школе чекаће вас ваши васпитачи широм раширених руку са великим осмехом и са по неком чоколадицом и бомбоницом остављеном баш за вас јер знају да ћете свратити из школе да им испричате шта има ново. Мудрост вас неће чекати на врху планине, ипак ће остати да се крије у дворишту вашег вртића. Драги родитељи, ваша деца и нису ваша деца, они су синови и кћери живота који чезне за собом. Иако су са вама, они вам не припадају, ви сте заправо као  лукови из којих се ваша деца као живе стреле одапињу  у живот. Нека вам то  стезање у шаци стрелца буде на радост, рекла је директорка Хаџи Ристић на крају обраћања.

Још једна генерација врњачких малишана  стасала је за школу, обавезе их очекују од септембра а за собом остављају најбезбрижнији период својих живота.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial