Skip to content

Document Header

Kамп водених спортова Николе Рађена у Врњачкој Бањи

Kамп водених спортова Николе Рађена у Врњачкој Бањи published on

У суботу, 4. фебруара, у Прес сали Спортске хале “Владе Дивац” у Врњачкој Бањи, одржана је конференција за медије поводом најаве кампа водених спортова ” Number One “. Камп ће бити одржан у јулу и августу 2017. године, у Врњачкој Бањи у организацији агенције “Wind sport”и општине Врњачка Бања. 008Медијима су се на конференцији обратили помоћник председника општине Врњачка Бања, Душан Стевановић, директор Wind spot-a, Никола Рађен и директор Спортског центра Врњачка Бања, Душан Радовић.
Душан Стевановић, помоћник председника општине Врњачка Бања изјавио је да му је велика част што су се Никола Рађен и његова екипа одлучили да се камп одржи у Врњачкој Бањи.
“Ви сте наши први гости што се ватерпола тиче. Јако је битно што ће 500, 600 деце доћи и што ће камп да буде одржан у нашем месту. Ми као домаћини максимално ћемо се потрудити да обезбедимо услове за вас и ваше госте, јер нам је велика част да имамо госте какве сте најавили, комплетна наша ватерполо репрезантација. За Врњачку Бању је јако битно што се камп одиграва код нас и што ће млади људи видети предности и туристичку страну наше Врњачке Бање”, навео је Стевановић.
Главни кординатор кампа Никола Рађен истакао је да се спортски туризам сели у Врњачку Бању и да ће се на обострано задовољство организовати камп водених спортова, током летњих месеци. Камп обухвата три спорта у једном, ватерполо, пливање и синхороно пливање.
“Позивам све родитеље и децу да се придруже и да деца пливају са шампионима. Поред врхунских тренера, кординатора, целодневне медицинске неге, имаћемо и госте кампа, моје саиграче, такође клијенте Wind sport-а. Биће гости Врњачке Бање и “Number One” кампа, а деца ће имати прилику да се друже са њима, да пливју са њима, тренирају са њима и да једног дана имају прилику да постану шампиони.То је идеја овог кампа. Приближити спорт деци и научити их правим вредностима. Све информације о кампу можете наћи на нашем сајту www.numberone.rs“, истакао је Рађен.
Директор Спортског центра Врњачка Бања Душан Радовић нагласио је да Општина Врњачка Бања отвара руке према спорту и спортистима и да постоје три пројекта која се реализују у 2017. години, а један од њих је Национални ватерполо центар. Базени који су били у Арени су имплементирани у Бањи. Све те пројекте је премијер најавио у својој завршној конференцији.
“Number one” је камп водених спортова за децу узраста од 7-16 година, који ће се одржати у периоду од 15.07-12.08.2017. у четири смене у трајању од недељу дана. Камп ће бити организован уз подршку оних који су број један у овим спортовима. Поред Дејана Савића, најбољег светског тренера, гости кампа ће бити и наши освајачи златних медаља, наши олимпијци: Филип Филиповић, Сава Ранђеловић, Душко Пијетловић, Гојко Пијетловић, Бане Митровић, Милош Ћук, Милан Алексић и многи други.

 

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial