Skip to content

Document Header

Кипрани у “Меркуру”

Кипрани у “Меркуру” published on

Кипранин, Георгиос Левехтис, вођа групе и дугогодишњи пријатељ „Меркура“, захвалио се у име Електропривреде Кипра, синдиката и свих запослених на гостопримству и свему што им је Специјална болница „Меркур“ пружила током ове посете, али и свих претходних.kiprani u banji

Долазак у  „Меркур“ и Врњачку Бању за ове дугогодишње посетиоце није обично путовање. То је дружење и посета пријатељима после које одлазе задовољни и пуни љубави.

Долазак Кипрана у „Меркур“ и Врњачку Бању пропраћен је правом српском добродошлицом у складу са традицијом. Њихов петодневни боравак  обогаћен је бројним излетима и посетама најлепшим крајевима наше земље као и уживањем у велнес услугама Спа центра „Римски Извор”.

За све госте са Кипра који су по први пут у „Меркуру“ ово је било незаборавно искуство. Смештај, медицинске услуге, благодети минералних вода, културно-историјски садржаји, а посебно богата понуда опуштајућих масажа и третмана у Спа центру „Римски Извор”, учинили су њихов боравак савршеним.

„Нажалост, све што је добро има крај!” речи су Георгиоса Левехтисана на гала вечери коју је организовао „Меркур“ за своје иностране дугогодишње госте и пријатеље. Његовим поздравима придружио се и Кравченко из Русије, који већ годинама долази преко “Согаза” – осигуравајуће компаније гасне идустије Русије. Он је истакао посебно задовољство што је имао прилику да борави у „Меркуру“. Гала вече је представљало интернационално дружење Руса, Кипрана и Срба као домаћина, на којем су се сви присутни  забављали уз богат музички и фолклорни програм са ових крајева.

–Све нас повезује пријатељство, православље и традиција. Сигурна сам у то да ће оваквих дружења бити јако пуно и сви ће увек бити јако драги гости у „Меркуру“, рекла је Слађана Благојевић, руководилац комерцијалног сектора у „Меркуру“.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial