Skip to content

Document Header

“Клуб срећних жена”

“Клуб срећних жена” published on

Удружење „Клуб срећних жена“ је организација чији члан може постати свака жена која жели да ради на себи и на свом психофизичком расту и развоју, као и подизању своје свести.olivera seočanac- klub srećnih žena

Кроз технике самоконтроле, самопоуздања, аутогених тренинга из области личног раста и развоја, модерне психологије и радионице мотивације, свака жена може добити прилику да ради на себи и свом саморазвоју кроз стручне семинаре, предавања и радионице  које Клуб организује. Седиште Удружења је у Врњачкој Бањи а Удружење обавља своје активности у Београду, Новом Саду и Нишу. Циљ  Удружења је да свака чланица „Клуба срећних жена“ буде мотивисана и инспирисана да почне самостално да креира свој живот на начин на који жели. Удружење се бави едукацијом жена, мушкараца и деце на пољу личног раста и развоја. Осим акција хуманитарног типа Удружење планира у будућности да покрене низ пројеката на нивоу државе и шире, са циљем да што више људи укључи у своје програме личног раста, развоја и рада на себи кроз едукативне радионице . Удружење постоји од 29. фебруара 2016. године.

Жене које посећују ове радионице осим едукативних програма из области мотивације, имају прилику и да прођу кроз програм активности који  се састоји  из разних спортова  које  заједно са својим сарадницама организује и држи Оливера Сеочанац Нардели дипл. професорка спорта и физичког васпитања, тренер плеса, инструкторка јоге и мотивациони тренер из области личног раста и развоја која је уједно оснивач и власница овог Удружења.

–Прва радионица за жене одржана је ове године на планини Гоч са Бањске стране, а у плану нам је да следеће године угостимо гошће из Словеније, Босне и Херцеговине, Републике Српске, Хрватске и Црне Горе. Радионице за жене се одржавају сваке године на некој од прелепих планина којима наша држава располаже а за следећу годину су у плану радионице на планинама Ртањ, Златибор, Копаоник, Тара, Стара планина…  До краја ове године, у плану су још две радионице. Једна је на Гочу са Краљевачке стране а друга је на Ртњу. Поред радионица које обухватају едукацију на пољу раста и развоја деце, Удружење организује и води радионице деце са посебним потребама у сарадњи са Факултетом спорта и визичког васпитања у Нишу. Удружење организује програме за најмлађу популацију по Монтесори педагогији. Овим програмом желимо подстаћи малишане да истакну свој потенцијал, развију истраживачки дух, размишљају самостално, стекну самопоуздање, спознају одговорност и хуманост кроз подстицање сопствене креативности.

Циљ је да се окупи што више жена које ће заједничким деловањем из разних професија једна другој да буду инспирација на путу ка личној афирмисаности. То је уједно и визија овог Удружења да све будуће генерације које долазе буду свесније и задовољније у области личног раста и развоја кроз рад на себи.  Јер, сви ми можемо,  само ако то довољно желимо,  да постанемо  најбоље верзије себе. Рекла нам је Оливера Сеочанац Нардели.

Презентација Удружења у виду представљања широкој  јавности одржаће се ове године у Врњачкој Бањи  11. новембра 2016. године када ће чланице бити упознате са даљим радом  Удружења „Клуб  срећних жена“ и програмом  едукативних радионица, предавања и стручних семинара за следећу годину.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial