Skip to content

Document Header

Концерт Музичке школе у Замку културе

Концерт Музичке школе у Замку културе published on

Завршни концерт награђених ученика Музичке школе „Стеван Мокрањац“ Краљево, одељење у Врњачкој Бањи, класе Анушке Николић, Иване Цветковић и Вање Здравковић Срнић одржан је 20. маја у Замку културе.Zavrsni konceрт

Као гост концерта наступила је Лана Милосављевић, припремни разред у класи проф. Роксанде Вујанац. Мала виолинисткиња свирала је Кравчуков концерт у Г-дуру.

Наступили су ученици у класи проф. Анушке Николић: Вук Чађеновић, Милица Петрушић, Ивана Шеровић, Бојана Шеровић и Огњен Вујанац.

Милица Трифуновић, у класи проф. Иване Цветковић свирала је Шопенову  а Бојана Шеровић, у класи проф. Вање Здравковић Срнић представила се публици и као пијанисткиња. У самој завршници концерта наступио је дуо „М & М“: Милица Петрушић, виолина и Милица Трифуновић, клавир, ученице у класи професорки Анушке Николић и Иване Цветковић. На завршном концерту ученици су својим наступом показали да су оправдано освајали награде. Осим талента и неизмерне љубави према музичкој уметности они свакодневно имају вишечасовно вежбање. Упоран рад са својим професорима и посвећеност резултирали су наступима достојних професионалаца, тако да не чуди што су мали извођачи потпуно освојили публику.

М.Ст.Ј.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial