Skip to content

Document Header

Lovefest Experience спектакл 24. новембра

Lovefest Experience спектакл 24. новембра published on

Lovefest Experience , јединствени je  спој музике светске техно легенде Jeff  Мills-а и Симфонијског оркестра РТС-а, који ће бити одржан 24. новембра у BelExpo Centru у Београду. Овим концертом обележиће се   десет година постојања Lovefesta.lovefest-experience1
После наступа Јеff Mills-а и чак 63 члана Симфонијског оркестра РТС-а, на бину стижу пионири српске електронске сцене Дејан Милићевић и Марко Милосављевић, као и Кристијан Молнар, ди-џеј чија је каријера недавно доживела вртоглав успон. Њих тројица биће део званичног афтер партија и тако затворити прво издање Lovefest Experience-а. Тачно у поноћ све посетиоце Lovefest Еxperience-а чека велико изненађење и светска премијера, у којој ће уживати само они који буду у BelExpo Centru.
У сарадњи са компанијом Samsung, уз помоћ виртуалне реалности посетиоци концерта ће на јединствен начин моћи да доживе спој музике и технологије. За оне који не буду били у прилици да дођу у BelExpo Centar, у свим објектима „Кафетерије“ у Београду биће организован посебан 360° видео live streaming,  у оквиру кога ће гости моћи да искусе 3Д пројекцију концерта у реалном времену.

 Улазнице за овај догађај су готово распродате. Цена регуларне улазнице је 22 ЕУР, док они најватренији могу купити Fan Pit карту за 33 ЕУР. VIP карте могу се набавити по цени од 66 ЕУР, док су места за VIP GOLD  већ распродата. Све карте могу се наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs, као и у свим пословницама Eventima и Gigstixa.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial