Skip to content

Document Header

Lovefest Experience у Београду 24. новембра

Lovefest Experience у Београду 24. новембра published on

До првог Lovefest  Experience-а, јединственог пројекта фестивала љубави у оквиру кога ће се на једној сцени наћи култни светски ди-џеј Јеff  Мills и Симфонијски оркестар РТС-а, остало је мање од месец дана.lovefest-experience

Музички спектакл који спаја електронску музику са класичним инструментима биће одржан 24. новембра у београдском Belexpo  центру, а улазнице за концерт су већ готово распродате.

 Симфонијски оркестар РТС-а је један од главних музичких стожера Београда и Србије, а 24. новембра чланови еминентног састава биће под диригентском палицом маестра Бојана Суђића.

Јеff  Мills  је на Lovefestu наступио 2014. године, када је изјавио да је експериментисање идејама срж његових наступа и да се увек труди да свака интеракција са публиком буде другачија. Међу фановима познат као музички геније, а међу колегама као особа која поставља нове стандарде у музици.

Тренутна цена регулар карте је 22 ЕУР, док улазнице са фан пит могу да се купе по цени од 33 ЕУР. Цена VIP  карте је 66 ЕУР, док најбоља места коштају 132 ЕУР. Улазнице се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs или купити у свим пословницама Евентима и Gigstixa.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial