Skip to content

Document Header

Lovefest номинован за најбољи фестивал у Европи

Lovefest номинован за најбољи фестивал у Европи published on

После рекордног издања фестивала љубави и прославе десетог рођендана у Врњачкој Бањи , Lovefest  је поново номинован за “Најбољи европски фестивал средње величине”, престижну награду коју додељује најутицајније европско наградно такмичење European  Festival  Аwards  (ЕFА).lovefest-2016
У оквиру категорије Best  Medium  Sized  Festival, заједно са Lovefestom  нашло се још 78 музичких догађаја из више од 20 земаља, међу којима су хрватски In  Music  фестивал, немачки Мelt, као и холандски фестивал Best  Kept  Secret.

Публика одлучује ко иде у финале

Осим за гласове стручног жирија, кога ове године чине истакнути појединци из музичке индустрије, као и раније гласање је отворено за јавност. Фанови музичких фестивала могу да бирају своје фаворите и тако одреде 10 финалиста, а сви који буду гласали улазе у трку за освајање ВИП карата за победнички фестивал.
Гласање траје до 31. октобра, а листа 10 најбољих фестивала који су се пласирали у финале биће објављена недељу дана касније. Победници сваке од категорија биће проглашени на свечаној церемонији доделе награда у Гронингему, на холандском Eurosonic  Noorderslag  фестивалу који ће бити одржан 11. јануара 2017. године.ben-klock-1

Lovefest  је ове године прославио 10 година постојања у Врњачкој Бањи, а током једне деценије фестивал је од журке за неколико стотина посетилаца прерастао у један од најбољих музичких догађаја у Европи, кога је само ове године посетило више од 80.000 младих људи из целог света. Од свог оснивања до данас фестивал је угостио највеће звезде из света електронске музике међу којима су Sven Vath, Jeff  Mills, Juan  Аtkins, Pan Pot , Dubfire , Маrtin Butrich, Fedde  Le  Grand , James  Zabiela, Robert  Hood , Kenny  Larkin  и многи други.

 

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial