Skip to content

Document Header

Lovefest објавио програм Live бине

Lovefest објавио програм Live бине published on

Фанови  рок бине овог лета имаће прилику да чују неке од култних регионалних бендова, као и доста састава, који се последњих година вртоглаво пробијају ка врху домаће алтернативне сцене.lovefest line up

На овогодишње издање Lovefest-a од 3. до 5. августа у Врњачку Бању стиже рок легенда Горан Баре са својим бендом “Мајке”. Култни хрватски састав окупљен у новом руху током наступа осим свима познатих хитова, представиће и нови сингл. Овогодишњи програм Live бине заступа готово све жанрове алтернативне сцене, па ће тако током три фестивалска дана наступити и легенде панка КБО! и Гоблини, реге састави Дел Арно Бенд и Hornsmen Coyote, Лира Вега, Попечитељи, Ничим Изазван, као и састав који себе описује као технички преквалификован фолк-метал бенд из Новог Сада и легендарну супер-групу Перо Деформеро. За љубитеље инди звука на Lovefest Live стижу и Обојени програм, Артан Лили и двојац Ти.

И овог лета једна ноћ резервисана за хип-хоп

Динамични двојац и по мишљењу бројних посетилаца Lovefest-a један од омиљених бендова на Live  бини, Prti Bee Gее и овог лета долази на фестивал љубави. Публици ће се поново представити нишки састав Стерео Банана, а по први пут на Lovefest стижу Smoke Mardeljano, као и краљица алтернативне сцене Сајси  МЦ.

Новосадска атракција Бекфлеш ове године на Lovefest-u

Једно од највећих изненађења и освежења на домаћој сцени Бекфлеш, стиже на Lovefest. Млади Новосађани пажњу публике привукли су својим специфичним текстовима, које прате још специфичнији видео спотови. Прича која је настала из дружења неколико момака, данас је прерасла у састав који наступа широм земље, а међу песмама које имају, већ су се издвојили хитови попут “Ако хумрем данас бебо”, “Нови Сад” и други.

Купите три карте и четврту добијате БЕСПЛАТНО

Улазнице за овогодишње издање Lovefest-a достижу нове рекорде, па ће тако тродневни пакети по цени од 27 ЕУР ускоро бити распродати. Акција у оквиру које се за три купљене карте четврта добија бесплатно трајаће до распродаје треће фазе, после чега ће карте поскупети. Улазнице се могу наручити на кућну адресу путем сајта www.lovefest.rs  или купити у свим пословницама Eventima  и Gigs Tixa.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial