Skip to content

Document Header

Lovefest отвара техно „тројка“

Lovefest отвара техно „тројка“ published on

Изгледа да слоган #NextLevel потпуно приличи овогодишњем Heineken  Lovefest, јер ће једанаесто издање фестивала љубави, по најавама организатора оборити све рекорде и прећи на нови ниво. Већ првог дана све посетиоце највеће фестивалске бине Fire Stage-а, очекују чак три велика светска хедлајнера, а само три недеље пре почетка први фестивалски дан је готово распродат. Тако ће 3. августа фестивал у Врњачкој Бањи отворити Loco Dice, Chris Liebing и један од омиљених ди-џејева српских клабера Matador.lovefest line up 1
Мало људи зна да Loco Dice своје корене вуче из хип-хоп музике. Као дете, имао је велику колекцију коцкица, коју је чувао и тако је добио надимак Dice, а касније је заједно са развојем ди-џеј каријере стигао и префикс Loco. Власник престижне издавачке куће „Desolat“, годинама је у самом врху на листи најбољих светских ди-џејева.
Chris  Liebing је немачки ди-џеј, продуцент и власник сада већ светски познате издавачке куће “CLR” (Create Learn Realize). Ако икада будете имали прилику да му понудите оброк, потрудите се да буде његов омиљени вегански бургер, јер се Liebing свакодневно труди да свету објасни бенефите веганске исхране. Liebing  често воли да са својим фановима подели фотографије са путовања и места које посећује, па једва чекамо да видимо којом фотком ће свету представити Lovefest.
Gavin Lunch познатији као Matador је ирски продуцент, чија се музика последњих година урезала у срца рејвера из Србије. Извођач који је у годинама иза нас проглашаван за најбољег  Live  Act артиста, има на десетине хитова и наступе готово 365 дана у години, а овог лета премијерно наступа на фестивалу љубави. Matador  је још један од ди-џејева који осим за музиком има и велику пасију за кувањем, а да није пошао стопама електронске музике, данас би радио као шеф у неком од ресторана са Мишленовом звездицом.
Осим ове еминентне техно тројке, на Lovefest Fire  стиже и тренутно најтраженији ди-џеј на свету Maceo Plex, као и Luciano, извођач који је својим талентом и специфичним звуком дефинисао електронску музику данашњице и померио границе музичке индустрије. Carl  Craig , који је фановима Lovefest-a познат по свом легендарном наступу из 2013. године, имаће прилику да посведочи како је фестивал изгледао пре готово пола деценије, а како изгледа данас уз више од 100.000 посетилаца. Међу култним светским именима које ће Lovefest Fire Stage  овог лета угостити су и Marcel Dettmann, Valentino  Kanzuani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia, Дејан Милићевић, Леа Добричић, Марко Милосављевић, Кристијан Молнар и многи други.

Још само 125 места у Lovefest  кампу
Из године у годину кампера је све више на фестивалу љубави, па је тако овог лета он готово распродат три недеље пре почетка фестивала. Остало је још само 125 места, а тродневне улазнице по цени од 15 евра могу се купити у свим пословницама Eventima и Gigstixa  или поручити на www.lovefest.rs

Промо цена VIP улазница до 14. јула у поноћ

За оне који све наступе извођача на Fire бини желе да посматрају са најбољег места, на располагању су VIP  улазнице и то по промо цени од 39 евра. Акција траје до петка, 14. јула у поноћ када ће карте поскупети.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial