Skip to content

Document Header

Lovefest проглашен за најбољи фестивал у региону

Lovefest проглашен за најбољи фестивал у региону published on

Lovefest, највећи фестивал електронске музике у Србији, добио је велико признање и освојио награду за најбољи фестивал у региону у 2018. години. Lovefest је номинацију за титулу најбољег делио са још четири фестивала из Србије, Црне Горе и Словеније. У веома јакој конкуренцији нашли су се Exit фестивал, Sea Dance  фестивал, словеначки Eco  фестивал, као и фестивал Elysium Island.Marko Vukomanović_1 (1)

На свечаној церемонији у Загребу, представници пројекта “Амбасадор”, награду за најбољег доделили су једном од оснивача фестивала Марку Вукомановићу. Према његовим речима титула најбољег у региону дошла је у правом тренутку и години највећих ризика и иновација за организацију.

“Награда стиже у правом тренутку, а још нам је дража због тога што смо у конкуренцији у којој су се нашли фестивали много већи од нас, задржали поверење публике и показали да је Lovefest догађај који може да стоји раме уз раме са, не само регионалним, већ и великим светским музичким догађајима. Ову награду посвећујем свом тиму, који већ 12 година ради и верује у Lovefest , као и свим посетиоцима, због којих тежимо да будемо бољи из године у годину”, рекао је Марко Вукомановић.dodela nagrada

Вукомановић је најавио и да тринаесто издање фестивала, које ће почетком августа 2019. године бити одржано у Врњачкој Бањи са собом носи велика изненађења и промене у односу на све до сада.

Награда “Амбасадор”, креирана је са циљем да издвоји оно најбоље што фестивалска индустрија има да понуди у региону. Осим категорије за набољи фестивал, награда се додељује и за ди-џеја године.lovefest 2

Да подсетимо, вечерас, 23. новембра од 22 h у београдском „Хангару“ биће одржан још један Lovefest Fire  на коме ће наступити легендарни двојац  Pan Pot уз који ће сви клабери прославити велику награду фестивала љубави.

Primary Sidebar

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial